FRISS HÍREK
Az Extraliga idő előtt véget ért!A negyeddöntő elhalasztva, határozatlan időre!Az elődöntőben vagyunk!1:0-ra vezetünk Eperjes ellen!Szombaton kezdődik a play-off!Play-off-ot 3.helyről kezdjük!Vasárnap a 3. helyért játszunk a play-off előtt!Szenzációs győzelem a bajnok, Privigye ellen!Két hónap után az első vereségünk!Az első négy között vagyunk!Zólyomból elhoztuk az összes pontot!3:0-ra nyertünk Nyitra ellen!Nagy győzelem Miaván!Forró Balázs: "Együtt erősebbek vagyunk!"Szenzációs fordítás után nyertünk Felsővízköz ellen!Véget ért számunkra a kupa!Trencsénben könnyű 3:0-os győzelem!A privigyei bajnok elesett Komáromban!Eperjes az összes pontot elmarta Komáromból! Egy pontot hoztunk Kassáról!3-0-ra nyertünk Zólyom ellen!Nyitrán nem jártunk sikerrel!Szoros kupameccs Nyitra ellen!

3:0-ra nyertünk Trencsén ellen!

Komárom nyerni utazott Trencsénbe, ami végül sikerült is a kitartó ifjak ellen. 3:0 arányban nyertünk, ezzel közelebb kerülve ahhoz, hogy az Edymax extraliga tabelláján eggyel előrébb lépjenek!

Edymax férfi extraliga - alapszakasz - 11. forduló - szombat:

ŠŠ VOLEJBAL TRENČÍN - VK SPARTAK UJS KOMÁRNO 0:3 (-16, -20, -22)
Bírók: Yurlov és Andrejčák, 30 néző.

Trencsén: V. Čizmazia 2, Š. Rzyman 6, Baslar 0, Vančo 18, Gergely 3, Billich 3, libero Ružbaský (Urán 0, V. Rzyman 0, Fejt 6, Petruf 3, Capalaj 0). Edző: P. Kalný.
Komárom: Rak 8, Tarabus 5, Zaťko 3, Ogurčák 12, Kašper 9, J. Petráš 13, libero Turis. Edző: R. Pělucha.

MVP: František Ogurčák (Komárom)

Komárom három szettben verte meg az utolsó helyen álló Trencsént, ezzel az idénye első nyertes idegenben játszott meccsét jegyeztetve. A sportgimnázium ifjai megszerezték tizedik vereségüket is, így még mindig pont nélkül állnak. Komáromot a trencséni csapat volt játékosai, Jakub Petráš (13 pont) és František Ogurčák (13) húzták. A gyakorlott leütő, aki hosszúéves olaszországi pályafutása után tért vissza a szlovák extraligába, lett a mérkőzés legértékesebb játékosa (MVP). A hazaiak közül a legtöbb pontot a sokoldalú Adrián Vančo szerezte (18 pont - 3 ász). 

Peter Kalný, Trencsén edzője: "Megérdemelték a győzelmet a vendégek, energiával telve játszottak és csere nélkül, ami megtisztelő a számunkra.  Mi még ha valamilyen módon fel is zárkózunk, akkor jön egy 0:4-es vagy 0:5-ös sorozat, ami persze nagyban eldönti a mérkőzés kimenetelét."

Robin Pělucha, Komárom edzője: "Örülök, hogy nyertünk. Az első két szett a mi oldalunkról nézve rendben volt, abban a harmadikban azért kicsit megszorongattak minket a fiatalok. Lehetett volna kissé jobb is."