FRISS HÍREK
Az Extraliga idő előtt véget ért!A negyeddöntő elhalasztva, határozatlan időre!Az elődöntőben vagyunk!1:0-ra vezetünk Eperjes ellen!Szombaton kezdődik a play-off!Play-off-ot 3.helyről kezdjük!Vasárnap a 3. helyért játszunk a play-off előtt!Szenzációs győzelem a bajnok, Privigye ellen!Két hónap után az első vereségünk!Az első négy között vagyunk!Zólyomból elhoztuk az összes pontot!3:0-ra nyertünk Nyitra ellen!Nagy győzelem Miaván!Forró Balázs: "Együtt erősebbek vagyunk!"Szenzációs fordítás után nyertünk Felsővízköz ellen!Véget ért számunkra a kupa!Trencsénben könnyű 3:0-os győzelem!A privigyei bajnok elesett Komáromban!Eperjes az összes pontot elmarta Komáromból! Egy pontot hoztunk Kassáról!3-0-ra nyertünk Zólyom ellen!Nyitrán nem jártunk sikerrel!Szoros kupameccs Nyitra ellen!

A kupát egy drámai meccsel kezdtük Nyitrán!

A Szlovák Kupa negyeddöntőjének első meccsén a komáromi röpisek vívtak szoros küzdelmet Nyitrán, ahol hatalmas dráma után az ötszettes küzdelemben alulmaradtak, de így sincsenek rossz helyzetben a visszavágó előtt.

Férfi Szlovák Kupa - negyeddöntők - első mérkőzések:

VKP BYSTRINA SPU NITRA - VK SPARTAK UJS KOMÁRNO 3:2 (20, 16, -22, -23, 13)
Bírók: Moravčík és Vaško.

Nyitra: P. Porubský 7, Malina 13, Jendrejčák 12, Kostoláni 32, Galandák 3, Kyjanica 11, liberók Krajčo és Remenár (Loži 0, Marinič 5, Barbas 0, Kilian 1, S. Porubský 0). Edző: D. Mikušovič.
Komárom: Rak 1, Kašper 4, Zaťko 5, Ogurčák 15, Tarabus 13, J. Petráš 19, liberó Turis (Slezák 7, Százvai 1, Forró 0). Edző: R. Pělucha.

A nyitraiak 2:0-ra vezettek szettekben, de a vendégeknek sikerült kiegyenlíteni, úgyhogy végül a tie-break döntött a győztesről. A szoros ötödik szett végén végül a hazaiak győzedelmeskedtek (15:13) és a meccset 3:2-re nyerték. Ľuboš Kostoláni, a hazaiak sokoldalú játékosa 32 pontott jegyeztetett (2 ász és 1 blokk), míg a vendégek oldalán Jakub Petráš 19 pontot (1 ász, 3 blokk). 

Bár Nyitrán nem nyertünk, a visszavágó szempontjából, ami 2019. november 27-én lesz a hazai sportcsarnokban, viszonylag jó helyzetben vagyunk. Ha Komárom 3:2-re nyer, aranyszettet fognak játszani, ha 3:1-re vagy 3:0-ra nyer, akkor a kupa négy legjobb csapata közé lép. Minden egyéb esetben az ellenfél kerül a legjobb négy közé.

Ha az alábbi linkre kattintanak, megtekinthetnek egy kisebb fotógalériáta mérkőzésről: 

https://www.vkspartak.sk/sk/galeria/vkp-bystrina-spu-nitra-vk-spartak-ujs-komarno