FRISS HÍREK
Forró Balázs: "Együtt erősebbek vagyunk!"Véget ért számunkra a kupa!Trencsénben könnyű 3:0-os győzelem!A privigyei bajnok elesett Komáromban!Eperjes az összes pontot elmarta Komáromból! Egy pontot hoztunk Kassáról!3-0-ra nyertünk Zólyom ellen!Nyitrán nem jártunk sikerrel!Szoros kupameccs Nyitra ellen!Ötszettes dráma a TV közvetítésen!Egy pontot hoztunk Felsővízközből!Három szettben vertük meg Trencsént!Kevésen múlott Privigye ellenTúl a szlovák U20-as válogatotton!Nyári tábor 2019!Diák csapatunk bejutott a Felsővízközben rendezendő nyolc fős országos döntőbe!Támogasson Ön is minket a COOP Jednota segítségével!A kiváló 6. helyen végeztünk!Még van esély az 5. helyre!Az 5. helyért játszunk!Önmagunkat is felülmúlva, SIKERÜLT!Szenzációs győzelem Miaván!Túlerőben voltak a kassaiak!

A play-off -ban, Kassa ellen!

Az elmúlt hétvégén röpiseink számára lezárult a férfi extraliga rájátszási időszaka, ezzel már ezen a szombaton elkezdődik a bajnokság utolsó szakasza, a play-off.

Edymax férfi extraliga - rájátszás - 6. forduló - szombat:

CSOPORT AZ 5. - 10. HELYEZÉSÉRT:

Péntek: TJ SLÁVIA SVIDNÍK - VK SPARTAK UJS KOMÁRNO 3:0 (22, 15, 21)
A mérkőzés hossza 63 perc volt, bírók: Tiňo és Miloslav Smolko, 100 néző. 

Felsővízköz: J. Hriňák 3, Ščerba 9, Majcher 11, Pietrzak 15, Ciupa 8, Matušovský 7, liberó Paňko (Oleárnik 0, R. Vitko 0, Marjov 0). Edző: P. Tholt. 
Komárom: R. Pělucha 5, Sládeček 2, Kubš 5, Hinduliak 5, Rehák 11, Rak 10, liberó M. Habán. Edző: R. Pělucha. 

MVP: Tibor Matušovský (Felsővízköz)

Peter Tholt, Felsővízköz edzője: "Jó, hogy nyerni tudtunk a play-off előtt. Ma leginkább védekezésben, fogadójátékban jeleskedett igazán a csapatom. Mindazonáltal biztos vagyok benne, hogy egyes játékosok adogatásaiban meglehetősen sok tartalék maradt. Holnap még Zólyom vár minket, utána már a play-off következik."

Robin Pělucha, Komárom edzője: "Gratulálok a hazaiaknak. Ma egy kicsit másképp akartunk játszani, sajnos nem igazán vált be. A hazaiak remekül védekeztek és adogattak. Mi nem tudtuk sajnos játszani amit megbeszéltünk, ez egy kissé bánt. Ólubló vár minket legközelebb, utána már a play-off következik."

Szombat: VKM STARÁ ĽUBOVŇA - VK SPARTAK UJS KOMÁRNO 0:3 (-12, -14, -12)
A mérkőzés hossza 59 perc volt, bírók: Poláčiková és Malík, 70 néző.

Ólubló: Lichvar 1, Buvalič 6, Jozefík 2, Satke 3, Vislocký 3, Margicin 0, liberók Jeleň és Haničák (Čoma 2, M. Vilk 3, B. Vilk 1, Billík 0). Edző: J. Senko.
Komárom: Pělucha 3, Ferencz 2, Kubš 16, Forró 7, Sládeček 7, Rak 15, liberó M. Habán. Edző: R. Pělucha.

 

Már a következő hévégén elkezdődik az egyenes kieséses szakasz, ahol a negyeddöntőben két győztes mérkőzésért küzdünk meg a rájátszás második helyezett csapatával, a VK KDS ŠPORT Košice -vel.

A play-off programja:

Szombat, március 16. 18:30: Kassa - Komárom (1. mérkőzés)

Szombat, március 23. 18:00: Komárom - Kassa (2. mérkőzés)

Szerda, március 27. 18:30: Kassa - Komárom (esetleges 3. mérkőzés)