FRISS HÍREK
Két hónap után az első vereségünk!Az első négy között vagyunk!Zólyomból elhoztuk az összes pontot!3:0-ra nyertünk Nyitra ellen!Nagy győzelem Miaván!Forró Balázs: "Együtt erősebbek vagyunk!"Szenzációs fordítás után nyertünk Felsővízköz ellen!Véget ért számunkra a kupa!Trencsénben könnyű 3:0-os győzelem!A privigyei bajnok elesett Komáromban!Eperjes az összes pontot elmarta Komáromból! Egy pontot hoztunk Kassáról!3-0-ra nyertünk Zólyom ellen!Nyitrán nem jártunk sikerrel!Szoros kupameccs Nyitra ellen!Ötszettes dráma a TV közvetítésen!Egy pontot hoztunk Felsővízközből!Három szettben vertük meg Trencsént!Kevésen múlott Privigye ellenTúl a szlovák U20-as válogatotton!Nyári tábor 2019!Diák csapatunk bejutott a Felsővízközben rendezendő nyolc fős országos döntőbe!Támogasson Ön is minket a COOP Jednota segítségével!

A VK Spartak UJS Komárno röplabda klub nyári tábort szervez!

A klub nagy örömére szolgál, hogy bejelentheti első napközis táborát, melyet július 29-e és augusztus 2-a között rendez meg az észak-komáromi Városi Sportcsarnokban. Nagy szeretettel várunk minden 8 és 13 év közötti gyermeket függetlenül attól, hogy van-e röplabda, vagy egyéb sportmúltja. A gyerekek számára a nyári, kicsit nyugodtabb időszakban szeretnénk aktív kikapcsolódást biztosítani egy jó kis csapat tagjaként, miközben megismerkedhetnek a világ egyik legnépszerűbb csapatsportágával. Az edzők a tábori hét minden napján játékos koordináció- és kondíciófejlesztő gyakorlatokkal, labdajátékokkal, valamint egyéb sportolási lehetőségekkel várják a gyerekeket. Ezen kívül strandolási lehetőséget, valamint a hét egy napján állatkerti látogatást szerveznek. A tábor ára 75 €, mely tartalmazza az ebédet, uzsonnát, frissítőt és egy egységes tábori röplabdatrikót.

Fizetési mód: utalással (név: VK Spartak UJS Komárno, számlaszám: SK20 0900 0000 0050 5695 3508

A jelentkezési lapokat kérjük, küldjék el a kinga.baloghova@gmail.com e-mail címre.

Személyes  fizetés/jelentkezési lap leadás a következő időpontokban és helyszínen: június 27. 17:00 – 18:00, vagy június 28. 17:00 – 18:00 – Városi Sportcsarnok, VK Spartak UJS Komárno iroda.

Jelentkezési határidő: június 30. (a jelentkezés akkor tekinthető érvényesnek, mikor megtörtént a befizetés és a jelentkezési lap is leadásra került)