FRISS HÍREK
Ötszettes dráma a TV közvetítésen!Egy pontot hoztunk Felsővízközből!Három szettben vertük meg Trencsént!Kevésen múlott Privigye ellenTúl a szlovák U20-as válogatotton!Nyári tábor 2019!Diák csapatunk bejutott a Felsővízközben rendezendő nyolc fős országos döntőbe!Támogasson Ön is minket a COOP Jednota segítségével!A kiváló 6. helyen végeztünk!Még van esély az 5. helyre!Az 5. helyért játszunk!Önmagunkat is felülmúlva, SIKERÜLT!Szenzációs győzelem Miaván!Túlerőben voltak a kassaiak!Kassa kezdte jobban a kieséses szakaszt!Gyerünk, kezdődik a play-off!Szombaton kezdődik a play-off, Kassával találkozunk.3:0 - ás győzelem Zólyomban!Miava szettet sem nyert Komáromban!Kiharcoltuk a győzelmet Trencsén ellen!Komárom hatpontos hétvégéje!Támogassa klubunkat adója 2 %-ával!Otthonunkban győzött Zólyom

A VK Spartak UJS Komárno röplabda klub nyári tábort szervez!

A klub nagy örömére szolgál, hogy bejelentheti első napközis táborát, melyet július 29-e és augusztus 2-a között rendez meg az észak-komáromi Városi Sportcsarnokban. Nagy szeretettel várunk minden 8 és 13 év közötti gyermeket függetlenül attól, hogy van-e röplabda, vagy egyéb sportmúltja. A gyerekek számára a nyári, kicsit nyugodtabb időszakban szeretnénk aktív kikapcsolódást biztosítani egy jó kis csapat tagjaként, miközben megismerkedhetnek a világ egyik legnépszerűbb csapatsportágával. Az edzők a tábori hét minden napján játékos koordináció- és kondíciófejlesztő gyakorlatokkal, labdajátékokkal, valamint egyéb sportolási lehetőségekkel várják a gyerekeket. Ezen kívül strandolási lehetőséget, valamint a hét egy napján állatkerti látogatást szerveznek. A tábor ára 75 €, mely tartalmazza az ebédet, uzsonnát, frissítőt és egy egységes tábori röplabdatrikót.

Fizetési mód: utalással (név: VK Spartak UJS Komárno, számlaszám: SK20 0900 0000 0050 5695 3508

A jelentkezési lapokat kérjük, küldjék el a kinga.baloghova@gmail.com e-mail címre.

Személyes  fizetés/jelentkezési lap leadás a következő időpontokban és helyszínen: június 27. 17:00 – 18:00, vagy június 28. 17:00 – 18:00 – Városi Sportcsarnok, VK Spartak UJS Komárno iroda.

Jelentkezési határidő: június 30. (a jelentkezés akkor tekinthető érvényesnek, mikor megtörtént a befizetés és a jelentkezési lap is leadásra került)