FRISS HÍREK
Az Extraliga idő előtt véget ért!A negyeddöntő elhalasztva, határozatlan időre!Az elődöntőben vagyunk!1:0-ra vezetünk Eperjes ellen!Szombaton kezdődik a play-off!Play-off-ot 3.helyről kezdjük!Vasárnap a 3. helyért játszunk a play-off előtt!Szenzációs győzelem a bajnok, Privigye ellen!Két hónap után az első vereségünk!Az első négy között vagyunk!Zólyomból elhoztuk az összes pontot!3:0-ra nyertünk Nyitra ellen!Nagy győzelem Miaván!Forró Balázs: "Együtt erősebbek vagyunk!"Szenzációs fordítás után nyertünk Felsővízköz ellen!Véget ért számunkra a kupa!Trencsénben könnyű 3:0-os győzelem!A privigyei bajnok elesett Komáromban!Eperjes az összes pontot elmarta Komáromból! Egy pontot hoztunk Kassáról!3-0-ra nyertünk Zólyom ellen!Nyitrán nem jártunk sikerrel!Szoros kupameccs Nyitra ellen!

Egy pontot hoztunk Felsővízköből!

Röpladásaink szerdán Felsővízközben mérettettek meg, ahol egy pontot sikerült szerezni egy szoros vereség árán.

Edymax férfi extraliga - alapszakasz - 3. forduló - szerda:

TJ SLÁVIA SVIDNÍK - VK SPARTAK UJS KOMÁRNO 3:2 (22, 21, -21, -23, 10)
Bírók: Tiňo és Sluk, 200 néző.

Felsővízköz: J. Hriňák 2, Fedorenko 32, Šellong 5, Pietrzak 24, Tatarenko 6, Matušovský 6, liberó S. Paňko (R. Vitko 0, Kandráč 0, Marjov 4). Edző: P. Tholt.
Komárom: Ogurčák 10, Tarabus 14, J. Petráš 4, Rak 14, Kašper 11, Zaťko 5, liberó Turis (Jalovecký 0, Százvai 13). Edző: R. Pělucha.

MVP: Dmytro Fedorenko (Felsővízköz)

Peter Tholt, a Felsővízköz edzője: "Az első két szettben Komárom szenvedett, aztán mi, de a tiebreaket sikerült elhoznunk, ami nagyon jó. A csapat erejét igazolja, hogy két ilyen rossz szett után sikerült talpraállnunk és megnyernünk a meccset. Örülünk a győzelemnek és megyünk tovább Miavára, ahol nehéz mérkőzés vár ránk."

Robin Pělucha, a Komárom edzője: "Nehéz ezt a mérkőzést értékelnem. A hazaiak bátran játszottak, mi a kulcsfontosságú pillanatokban alapvető hibákat vétettünk az adogatásokban, a védekezésben és a feladásokban egyaránt. A hazaiak úgy látszik elszántabbak voltak, rászolgáltak a győzelemre.“