FRISS HÍREK
V Nitre sme nepochodili!Szoros kupameccs Nyitra ellen!Ötszettes dráma a TV közvetítésen!Egy pontot hoztunk Felsővízközből!Három szettben vertük meg Trencsént!Kevésen múlott Privigye ellenTúl a szlovák U20-as válogatotton!Nyári tábor 2019!Diák csapatunk bejutott a Felsővízközben rendezendő nyolc fős országos döntőbe!Támogasson Ön is minket a COOP Jednota segítségével!A kiváló 6. helyen végeztünk!Még van esély az 5. helyre!Az 5. helyért játszunk!Önmagunkat is felülmúlva, SIKERÜLT!Szenzációs győzelem Miaván!Túlerőben voltak a kassaiak!Kassa kezdte jobban a kieséses szakaszt!Gyerünk, kezdődik a play-off!Szombaton kezdődik a play-off, Kassával találkozunk.3:0 - ás győzelem Zólyomban!Miava szettet sem nyert Komáromban!Kiharcoltuk a győzelmet Trencsén ellen!Komárom hatpontos hétvégéje!

Egy pontot hoztunk Felsővízköből!

Röpladásaink szerdán Felsővízközben mérettettek meg, ahol egy pontot sikerült szerezni egy szoros vereség árán.

Edymax férfi extraliga - alapszakasz - 3. kör - szerda:

TJ SLÁVIA SVIDNÍK - VK SPARTAK UJS KOMÁRNO 3:2 (22, 21, -21, -23, 10)
Bírók: Tiňo és Sluk, 200 néző.

Felsővízköz: J. Hriňák 2, Fedorenko 32, Šellong 5, Pietrzak 24, Tatarenko 6, Matušovský 6, liberó S. Paňko (R. Vitko 0, Kandráč 0, Marjov 4). Edző: P. Tholt.
Komárom: Ogurčák 10, Tarabus 14, J. Petráš 4, Rak 14, Kašper 11, Zaťko 5, liberó Turis (Jalovecký 0, Százvai 13). Edző: R. Pělucha.

MVP: Dmytro Fedorenko (Felsővízköz)

Peter Tholt, a Felsővízköz edzője: "Az első két szettben Komárom szenvedett, aztán mi, de a tiebreaket sikerült elhoznunk, ami nagyon jó. A csapat erejét igazolja, hogy két ilyen rossz szett után sikerült talpraállnunk és megnyernünk a meccset. Örülünk a győzelemnek és megyünk tovább Miavára, ahol nehéz mérkőzés vár ránk."

Robin Pělucha, a Komárom edzője: "Nehéz ezt a mérkőzést értékelnem. A hazaiak bátran játszottak, mi a kulcsfontosságú pillanatokban alapvető hibákat vétettünk az adogatásokban, a védekezésben és a feladásokban egyaránt. A hazaiak úgy látszik elszántabbak voltak, rászolgáltak a győzelemre.“