FRISS HÍREK
Az Extraliga idő előtt véget ért!A negyeddöntő elhalasztva, határozatlan időre!Az elődöntőben vagyunk!1:0-ra vezetünk Eperjes ellen!Szombaton kezdődik a play-off!Play-off-ot 3.helyről kezdjük!Vasárnap a 3. helyért játszunk a play-off előtt!Szenzációs győzelem a bajnok, Privigye ellen!Két hónap után az első vereségünk!Az első négy között vagyunk!Zólyomból elhoztuk az összes pontot!3:0-ra nyertünk Nyitra ellen!Nagy győzelem Miaván!Forró Balázs: "Együtt erősebbek vagyunk!"Szenzációs fordítás után nyertünk Felsővízköz ellen!Véget ért számunkra a kupa!Trencsénben könnyű 3:0-os győzelem!A privigyei bajnok elesett Komáromban!Eperjes az összes pontot elmarta Komáromból! Egy pontot hoztunk Kassáról!3-0-ra nyertünk Zólyom ellen!Nyitrán nem jártunk sikerrel!Szoros kupameccs Nyitra ellen!

Egy pontot hoztunk Kassáról!

Bár röplabdásaink vesztettek Kassán, kiegyenlített volt a küzdelem, ennek eredményeként pedig sikerült onnan elcsípnünk egy pontot. Ez a hét nem lesz könnyű a komáromi csapatnak. Csütörtön Eperjes ellen fogunk pályára lépni, vasárnap pedig a bajnok Privigye jön!

Edymax férfi extraliga - alapszakasz - 8. foduló - szombat: 

VK KDS ŠPORT KOŠICE - VK SPARTAK UJS KOMÁRNO 3:2 (-22, 23, 22, -17, 14)

Bírók: Porvazník és Mokrý, 215 néző.


Kassa: Pizur 6, Kasperkevič 2, Smolej 6, Kríž 8, Lamanec 12, M. Sopko ml. 22, liberók Kurej és Marčok (Jakubov 18, Goč 0, Ondruš 0, Machovec 0). Edző: R. Vlkolinský.
Komárom: Rak 11, Kašper 6, Zaťko 2, Ogurčák 17, Tarabus 12, J. Petráš 21, libero Turis (Százvai 2, Forró 0, Jalovecký 1). Edző: R. Pělucha.

MVP: Martin Sopko ml. (Kassa)

Dávid Šalata, Kassa segédedzője: "Elsősorban ez a győzelem, ami nem éppen könnyen született meg nagyon fontos a számunkra. Nagyon bánjuk, hogy az első szettben olyan görcsösen játszottunk. A második és a harmadik szett lényegesen jobb volt a részünkről. A negyedik elején nem sikerült jól elkapnunk a fonalat és így nem tudtuk átvenni a vezetést. Az ötödikben sokkal jobban összpontosítottunk, jobban akartuk és harcoltunk. Köszönjük a nézőknek, akik vették a fáradságot és eljöttek röplabdát nézni."

Robin Pělucha, Komárom edzője: "A mai egy kiegyenlített mérkőzés volt. Idegfeszítő meccs volt. A szerencsésebb győzött, az utolsó pillanatig izgalmas volt a játék, gratulálok a hazaiaknak. Bánt minket, hogy már harmadik alkalommal vesztettünk tie-breakben, de hát ilyen az élet. Gratulálok, de igyekezni fogunk, hogy ne vesszük el a következő tie-breaket."

 

A mérkőzésről készült képek FOTÓGALÉRIÁJÁT megtekinthetik az alábbi link segítségével, ugyanígy a GALÉRIA fülre kattintva az eddigi idény mérkőzéseinek képeit nézhetik meg: 

https://www.vkspartak.sk/sk/galeria/vk-kds-sport-kosice-vk-spartak-ujs-komarno