FRISS HÍREK
Két hónap után az első vereségünk!Az első négy között vagyunk!Zólyomból elhoztuk az összes pontot!3:0-ra nyertünk Nyitra ellen!Nagy győzelem Miaván!Forró Balázs: "Együtt erősebbek vagyunk!"Szenzációs fordítás után nyertünk Felsővízköz ellen!Véget ért számunkra a kupa!Trencsénben könnyű 3:0-os győzelem!A privigyei bajnok elesett Komáromban!Eperjes az összes pontot elmarta Komáromból! Egy pontot hoztunk Kassáról!3-0-ra nyertünk Zólyom ellen!Nyitrán nem jártunk sikerrel!Szoros kupameccs Nyitra ellen!Ötszettes dráma a TV közvetítésen!Egy pontot hoztunk Felsővízközből!Három szettben vertük meg Trencsént!Kevésen múlott Privigye ellenTúl a szlovák U20-as válogatotton!Nyári tábor 2019!Diák csapatunk bejutott a Felsővízközben rendezendő nyolc fős országos döntőbe!Támogasson Ön is minket a COOP Jednota segítségével!

Elképesztő siker Miaván!

Az 5. és 8.helyezésért játszó csoportban határozott játék után az első mérkőzést megnyerte Miava ellen, ezzel közelebb kerülve a továbbjutáshoz.

TJ SPARTAK MYJAVA - VK SPARTAK UJS KOMÁRNO 2:3 (-21, 26, -21, 16, -13)
A mérkőzés hossza: 120 perc, bírók: Čuntala és Yurlov.


Miava: Pollák 4, Valo 2, Konc 22, Mich. Zeman 14, J. Petráš 12, Pokopec 14, liberó Kurej (Watzka 0, Viskup 0). Edző: M. Pipa.
Komárom: Pělucha 8, Sládeček 3, Kubš 17, Hinduliak 8, Rehák 27, Rak 11, liberó M. Habán (Forró 0, Sánta 0, Slezák 0). Edző: R. Pělucha.

MVP: Igor Rehák (Komárno)

Miaván ma nagyon szoros és drámai mérkőzést játszottak a komáromi röpisek.  A vezetést egyszer az egyik, másszor a másik csapat szerezte meg. A vendégek nyerték az első szettet, a másodikat a hazaiak 28:26-ra. A harmadikat megint a vendégek, a negyediket pedig ennél fogva a hazaiak. Az ötödik szettben a hazaiak kezdtek jobban, de felzárkóztak a vendégek és vezettek a végéig kitartva. Végül győzedelmeskedtek a vendégek 3:2 arányban, így ők szereztek összetetben 1:0-ás vezetést.

Martin Pipa, Miava edzője: "Csalódott vagyok. Nem játszottunk jól, hiányzott a győzni akarás és a harci szellem. Nem tartottuk be a taktikákat amiket megbeszéltünk, így a mérkőzésen is alul maradtunk. Jobb teljesítményt vártam a csapatomtól ma."

Robin Pělucha, Komárom edzője: "A mérkőzés kiegyenlített volt, épp ahogy vártuk. A mérkőzést végig minőségi játék jellemezte sok hibával. Örülünk, hogy nyertünk és így vezetést tudtunk szerezni összetettben."