FRISS HÍREK
Forró Balázs: "Együtt erősebbek vagyunk!"Véget ért számunkra a kupa!Trencsénben könnyű 3:0-os győzelem!A privigyei bajnok elesett Komáromban!Eperjes az összes pontot elmarta Komáromból! Egy pontot hoztunk Kassáról!3-0-ra nyertünk Zólyom ellen!Nyitrán nem jártunk sikerrel!Szoros kupameccs Nyitra ellen!Ötszettes dráma a TV közvetítésen!Egy pontot hoztunk Felsővízközből!Három szettben vertük meg Trencsént!Kevésen múlott Privigye ellenTúl a szlovák U20-as válogatotton!Nyári tábor 2019!Diák csapatunk bejutott a Felsővízközben rendezendő nyolc fős országos döntőbe!Támogasson Ön is minket a COOP Jednota segítségével!A kiváló 6. helyen végeztünk!Még van esély az 5. helyre!Az 5. helyért játszunk!Önmagunkat is felülmúlva, SIKERÜLT!Szenzációs győzelem Miaván!Túlerőben voltak a kassaiak!

Eperjesen szorosan, de veszteséggel zártunk!

Az Edymax férfi extraliga utolsó mérkőzésére Eperjesre utaztak röplabdásaink, ahol a három szettből kettőben kiegyenlített játékot láthattunk kiváló ellenfelünk ellen. Végül, sajnos, veszítettünk, de semmiképp sem mondhatjuk, hogy szégyenben maradtunk volna.

Edymax férdi extraliga - alap szakasz - 18. kör - szombat:

VK MIRAD PU PREŠOV - VK SPARTAK UJS KOMÁRNO 3:0 (16, 23, 23)
A mérkőzés időtartama: 74 perc, bírók: Porvazník a Höger, 285 néző.

Eperjes: Červeň 7, Jurko 6, Hudák 11, Mikovčík 9, Bodganovič 5, M. Sopko st. 11, liberá T. Lampart a Pavlinský (Rajduga 3, Timko 1, Faron 1, Velička 0, Gula 1). Edző: E. Digaňa.
Komárom: Forró 3, Sládeček 2, Kubš 17, Hinduliak 10, Rehák 2, Rak 11, libero Pati-Nagy (Habán 1). Edző: R. Pělucha.

MVP: Tomáš Lampart (Eperjes)

A mérkőzés kezdetekor a hazaiak kiválóan játszottak. A vendégek csak 5:0-ás, majd 10:1-es állásnál kértek. Az eperjesiek tudatosan támadtak és a blokkjaikkal esélyt sem adtak a komáromi játékosoknak. A szettet Michal Hudák fejezte be, az első szett eredménye: 25:16.

Az első térfélcsere után is folytatódott az ellenfél menetelése. Esélyt kaptak a fiúk is a kispadról, de miután Kubš kiváló szerváival 23:14-ről 23:19-re hozta fel csapatát, majd 24:19-ről 24:23-ra erősítettek, a drámai végjátékra visszatért az alap hatos. A felpörgött vendégeket az ellenfél kapitánya, Martin Sopka állította meg.

Kiegyenlítetten alakult a harmadik játékrész is, ahol a hazaiak a kezdetekben alul maradtak. Vezetéshez aztán csak 16:15-ös állásnál jutottak először. A vendégek kiváló szervákkal küzdöttek, de ma nem volt esélyük. A harmadik szett is a lehető legszorosabb eredménnyel - 25:23 - zárult. A mérkőzés játékosa a liberó, Tomáš Lampart lett.

Erik Digaňa, Eperjes edzője: " A mai mérkőzés olyan kötelező volt. Megint megmutatkoztak hiányosságaink. Új lehetőségeket próbáltunk ki. A mérkőzések megszakítása utáni teljesítményünk még nem ideális. Dolgoznunk kell rajta. Fejlődést várok Miava ellen. Én elégedett vagyok minden szempontból."

Robin Pělucha, Komárom edzője: "Természetesen úgy jöttünk, hogy igazoljuk az otthon elért eredményeinket, de sajnos katasztrofálisan léptünk pályára. A második szettben már jobb volt, de nem javultunk annyit, hogy esélyünk lehessen. Taktikai szempontból nem tartottuk be a szabályokat. Az ellenfél vakmerően játszott, úgy, ahogy a Szlovák Kupában Privigye ellen is. Gratulálok nekik a győzelemhez."