FRISS HÍREK
Két hónap után az első vereségünk!Az első négy között vagyunk!Zólyomból elhoztuk az összes pontot!3:0-ra nyertünk Nyitra ellen!Nagy győzelem Miaván!Forró Balázs: "Együtt erősebbek vagyunk!"Szenzációs fordítás után nyertünk Felsővízköz ellen!Véget ért számunkra a kupa!Trencsénben könnyű 3:0-os győzelem!A privigyei bajnok elesett Komáromban!Eperjes az összes pontot elmarta Komáromból! Egy pontot hoztunk Kassáról!3-0-ra nyertünk Zólyom ellen!Nyitrán nem jártunk sikerrel!Szoros kupameccs Nyitra ellen!Ötszettes dráma a TV közvetítésen!Egy pontot hoztunk Felsővízközből!Három szettben vertük meg Trencsént!Kevésen múlott Privigye ellenTúl a szlovák U20-as válogatotton!Nyári tábor 2019!Diák csapatunk bejutott a Felsővízközben rendezendő nyolc fős országos döntőbe!Támogasson Ön is minket a COOP Jednota segítségével!

Ez kevés volt Zólyom ellen!

Röplabdásaink az alsó házban folytatták a Szlovák Bajnokságot, ahol szombaton Zólyomot fogadták. Az első szett után azonban az ellenfél bekeményített és elvitte csapatunktól mind a három szerezhető pontot.

Edymax férfi extraliga - rájátszás - 2. kör - szombat:

5. - 10. helyért játszó csoport:

VK SPARTAK UJS KOMÁRNO - MVK ZVOLEN 1:3 (15, -18, -22, -23)
A mérkőzés 81 percig tartott, bírók: Svorenčík a B. Kováč, 320 néző

Komárom: Forró 8, Sládeček 2, Kubš 16, Hinduliak 13, Rehák 12, Rak 9, libero Pati-Nagy (Slezák 4, Sánta 0). Edző: R. Pělucha. 
Zólyom: Kučera 13, J. Orolín 9, Kamenský 2, Vrtielka 9, P. Šimko 2, Podstupka 7, libero Hraňo (M. Vaško 0, Kliment 15, Michalec 7). Edző: M. Vaško. 

MVP: Adam Kliment (Zólyom)

Az első szett a hazaiak elképzelései szerint alakult és bár a kezdésnél 1:3-as vesztésre álltunk, Komárom gyorsan fordított 7:4-re, majd a továbbiakban is diktálta a mérkőzés tempóját. 14:7-re vezettünk, mikor a vendégek időt kértek. Ez a momentum sem állította meg a hazaiakat, fölényüket a továbbiakban is bizonyították. 20:12-nél már nem volt kérdés, ki zsebeli be az első szett győzelmét.

A második szettben 5:5 az állás, de a zólyomiak 10:7-re húztak el. A hazaiak még egyszer megközelítették őket 9:10-re, de a vendégek újra növelték előnyüket, 10:15, amit meg is tartottak a szett végéig. Komáromban sikerült ugyan még egyszer szépítenie 16:20-ra, de az utolsó szó a vendégeké lett, a szettállást kiegyenlítették.

Komárom, tanulva a második szett elejének történéseiből, aktívan kezdett és 8:5-ös előnyre tett szert. Sikerült tartani egészen 15:12-ig, de itt szóhoz jutott Zólyom is. A hihetlen hibák miatt egyenlítettek 16:16-ra és drámai végjáték felé sodródott a játék. Az állás 20:20. A zólyomiaknak jobban sikerültek az ezt követő akciók és 21:24-es vezetésnél ki is használták második szettlabdájukat,

Komáromnak már nem sikerült elérni az első szettben tanúsított tempót, Zólyom érezte, hogy esélye van a győzelemre. 8:8 és 10:10 után a vendégek jutottak először előnyhöz, mikoris 12:14-re, majd 13:16ra módosították az állást. Komárom küzdött a hazai szurkolók előtt, sikerült 19:19-re egyenlíteniük. A vezetést azonban újra a vendégek szerezték meg. Zólyom győzött a harmadik szettben, így ők birtokolják a mérkőzésért szerezhető 3 pontot.

Robin Pělucha, Komárom edzője: "A mai mérkőzést nehéz értékelni. Részünkről ez egy katasztrófális teljesítmény volt. Az ellenfél a második szettben megfogott néhány labdát ls mi nem tudtunk erre megfelelően válaszolni. Szomorú így veszíteni és főleg hazai nézők előtt."

Martin Vaško, Zólyom edzője: "Ma végre sikerült részünkről győzelemre váltani a befektetett munkát és ennek nagyon örülünk. Tudjuk, hogy Komárom egy olyan ellenfél, aki ellen lehet nyerni. Ha az első szettet nem számolom, türelmesebbek voltunk, igazából jobban védekeztünk a hálónál és kevesebb hibát vétettünk, mint a hazaiak."