FRISS HÍREK
Két hónap után az első vereségünk!Az első négy között vagyunk!Zólyomból elhoztuk az összes pontot!3:0-ra nyertünk Nyitra ellen!Nagy győzelem Miaván!Forró Balázs: "Együtt erősebbek vagyunk!"Szenzációs fordítás után nyertünk Felsővízköz ellen!Véget ért számunkra a kupa!Trencsénben könnyű 3:0-os győzelem!A privigyei bajnok elesett Komáromban!Eperjes az összes pontot elmarta Komáromból! Egy pontot hoztunk Kassáról!3-0-ra nyertünk Zólyom ellen!Nyitrán nem jártunk sikerrel!Szoros kupameccs Nyitra ellen!Ötszettes dráma a TV közvetítésen!Egy pontot hoztunk Felsővízközből!Három szettben vertük meg Trencsént!Kevésen múlott Privigye ellenTúl a szlovák U20-as válogatotton!Nyári tábor 2019!Diák csapatunk bejutott a Felsővízközben rendezendő nyolc fős országos döntőbe!Támogasson Ön is minket a COOP Jednota segítségével!

Gyerünk, kezdődik a play-off!

Nem volt olyan rég, hogy a VK Spartak UJS Komárno megnyerte az 1. ligát és elnyerte a feljutás jogát az extraligába, mely lehetőséget sikerült megragadni is. Most pedig az egyenes kiesési mérkőzések küszöbén vagyunk, tehát túl az alapszakaszon és a rájátszáson egyaránt. Tekintsünk hát most egy kicsit vissza az elmúlt pár hónapra...

Újoncként a csapat ahogy arra számíthattunk, szerény célokkal vágott neki az extraligának, viszont a fő célja a VK Spartak UJS Komárno együttesnek az volt, hogy minél több komáromi nevelésű játékost játszasson a bajnokságban és minél több nézőt vonzzon be a sportcsarnokba hétről hétre. Azt hiszem elmondhatjuk, hogy mindkét célt sikerült teljesíteni, bár tartalék mindig van, de a stáb minden tagja folyamatosan azon munkálkodik lépésről lépésre, hogy minden célhoz egyre közelebb érjünk. Nem volt olyan rég és a hazai nézők biztosan emlékeznek azokra a pillanatokra, amikor az extraliga fedélzetén csak fiatal komáromi nevelésű játékosok voltak jelen egyes párharcok során. Ez szuper volt, mivel nem csak értékes tapasztalatot, hanem fontos mérkőzést is nyertek, ahol szettet sem vesztettek. Micsoda eredmény, hogy amellett, hogy Komárom röplabda extraligát játszik, ennyi hazai fiatal mutatkozhatott be a pályán, ami azt mutatja, hogy a VK Spartak UJS Komárno milyen eltökélt, áldozatos és precíz munkát végez az utánpótlás terén. Az edzők idejük nagy részét tanoncaikkal töltik, ami mint látható, meghozza a gyümölcsét.
Természetesen a férfi extraliga egyik csapatnak sem fenékig tejfel,így nekünk is szükséges volt beerősíteni néhány tapasztaltabb játékossal. Az idő később megmutatta, hogy a tapasztalat és a fiatalos lendület szimbiózisa játékba hozott bennünket olyannyira, hogy a csapat jelenleg a play-off-ra készül. Ezt azt jelenti, hogy Komárom a saját magának kitűzött célját teljesítette, így az alapszakaszt és a rájátszást követően csapatunk számára már az egyenes kieséses szakasz következik, amely az egész éves igyekezet eredményét mutatja! És a mi csapatuk ott van! A mi kis városunknak ez hatalmas siker! A legtöbb klub nagyobb létszámmal dolgozik, ennek ellenére fel tudtuk venni a kesztyűt mérkőzéseken a legádázabb ellenfelekkel is. Mitöbb, nem egy skalpot gyűjtöttünk a nagymúltú csapatoktól is mint Eperjes, Miava vagy épp Felsővízköz! Ezeket a sikereket már senki sem veheti el tőlünk.
Persze melyik sportoló ne akarna mindig jobb és jobb lenni? A válasz egyszerű: mind jobb akar lenni. Ezért a klub stábja folyamatosan dolgozik a feltételek javításán. Az elégedettséget is lehet több részre szedni és más - más perspektívából tekinteni rá. Akár a vezetőség, az edző, a játékos szemszögéből... Egy biztos - a Komáromban megteremtett feltételekkel egyikük sem lehet elégedetlen! Még a pénzügyileg nehéz időkben is képes a VK Spartak UJS Komárno extraliga szintű munkát végezni! A nézők, akik kilátogatnak a mérkőzésekre értékelnek minden egyes cserét, blokkot vagy épp leütést. A komáromi embereket szórakoztatja a röplabda, reméljük a jövőben sikerül majd teljesen megtölteni a sportcsarnokot! Moondjuk mikor ha nem a play-off-ban? Most van a legnagyobb tétje. Most a legfontosabb támogatni ezeket a srácokat. Kezdődik a rájátszás utáni harc. És Komárom ott van! A komáromi nézők okosak, tudják miről van szó. Tudják, hogy támogatni kell a sajátjaikat. Ahogy azt is tudják, hogy a kulcsmomentumokban ez mennyire fontos. A play-off-ban! Egy erős ellenfél ellen mint a VK KDS Šport Košice, akik a 2. helyen zárták a rájátszást! Két győztes mérkőzés dönt. Az elsőt a fiúk ezen a szombaton Kassán játszák, itthon majd 2019. március 23-án 18:00-kor találkozunk. Addig mindenkinek van ideje úgy alakítani a programjait, hogy amikor a legfontosabb kijönni a 2018/2019 - es szezonban szurkolni, akkor mindenki személyesen ott tudjon majd lenni! A klub pedig majd arról gondoskodik, hogy az élmény minél maradandóbb legyen a kilátogatók részére! A mi játékosaink mindent megtesznek majd a győzelemért! Szóval mindent bele! Hajrá Komárom!!!