FRISS HÍREK
Ötszettes dráma a TV közvetítésen!Egy pontot hoztunk Felsővízközből!Három szettben vertük meg Trencsént!Kevésen múlott Privigye ellenTúl a szlovák U20-as válogatotton!Nyári tábor 2019!Diák csapatunk bejutott a Felsővízközben rendezendő nyolc fős országos döntőbe!Támogasson Ön is minket a COOP Jednota segítségével!A kiváló 6. helyen végeztünk!Még van esély az 5. helyre!Az 5. helyért játszunk!Önmagunkat is felülmúlva, SIKERÜLT!Szenzációs győzelem Miaván!Túlerőben voltak a kassaiak!Kassa kezdte jobban a kieséses szakaszt!Gyerünk, kezdődik a play-off!Szombaton kezdődik a play-off, Kassával találkozunk.3:0 - ás győzelem Zólyomban!Miava szettet sem nyert Komáromban!Kiharcoltuk a győzelmet Trencsén ellen!Komárom hatpontos hétvégéje!Támogassa klubunkat adója 2 %-ával!Otthonunkban győzött Zólyom

Indul a rájátszás!

A Szpartak SJE röplabda csapat sikeresen zárta a Szlovák Bajnokság alap szakaszát. Klubunk célja az évadban az volt, hogy a hazai játékosokból és néhány tapasztaltabb egyénekből álló féfri csapat a tabella 7. helyét érje el. Ez sikerült is, így a rájátszást az alsó házban folytatjuk. Izgalmas, kiegyenlített mérkőzések várhatók. Ellenfeleink lesznek: Zólyom, Ólubló, Felsővízköz, Miava és Trencsén együttese. 


Sűrű mérkőzésnapok várnak a fiúkra, január 26-án Miaván, 27-én pedig Trencsénben folytatják a bajnokságot. Ezek a mérkőzések természetesen nyomonkövetheők élőben (link a weboldalon). Hazai közönség előtt legközelebb február 2-án versenyeznek majd a fiúk, Zólyom csapatát fogadjuk.
Csapatunk az utóbbi időben fokozatos fejlődést mutat, Kassa ellen is megmutattuk, hogy az idő nekünk dolgozik. Egyre inkább összeszokott, taktikailag kiválóan megkomponált és kivitelezett mérkőzéseket láthattunk. Remélyeink szerint ez a jövőben sem lesz másként. 


Szurkolóinknak köszönjük az eddigi támogatást és reméljük, ezután is megtisztelnek minket szurkolásukkal és támogatásukkal.