FRISS HÍREK
Forró Balázs: "Együtt erősebbek vagyunk!"Véget ért számunkra a kupa!Trencsénben könnyű 3:0-os győzelem!A privigyei bajnok elesett Komáromban!Eperjes az összes pontot elmarta Komáromból! Egy pontot hoztunk Kassáról!3-0-ra nyertünk Zólyom ellen!Nyitrán nem jártunk sikerrel!Szoros kupameccs Nyitra ellen!Ötszettes dráma a TV közvetítésen!Egy pontot hoztunk Felsővízközből!Három szettben vertük meg Trencsént!Kevésen múlott Privigye ellenTúl a szlovák U20-as válogatotton!Nyári tábor 2019!Diák csapatunk bejutott a Felsővízközben rendezendő nyolc fős országos döntőbe!Támogasson Ön is minket a COOP Jednota segítségével!A kiváló 6. helyen végeztünk!Még van esély az 5. helyre!Az 5. helyért játszunk!Önmagunkat is felülmúlva, SIKERÜLT!Szenzációs győzelem Miaván!Túlerőben voltak a kassaiak!

Jobban kezdett Kassa a play-off-ban!

Lezajlottak az első mérkőzések az egyenes kieséses szakaszban, ahol Komárom elsőként Kassa vendégeként szerepelt, mely szoros mérkőzést eredményzett ugyan, de a végén sajnos a hazaiak örülhettek.

Edymax férfi extraliga - play-off negyeddöntő (2 győztes mérkőzés dönt) - első mérkőzés - szombat:

VK KDS ŠPORT KOŠICE - VK SPARTAK UJS KOMÁRNO 3:0 (22, 15, 20) - az összesített állás: 1:0
A mérkőzés hossza: 71 perc, bírók: Porvazník és Höger, 190 néző.

Kassa: Rossard 0, Jakubov 16, Kríž 7, Lamanec 14, M. Sopko ml. 11, Bališin 6, liberó Kryš (Labik 0). Edző: R. Vlkolinský.
Komárom: Pělucha 7, Sládeček 3, Kubš 9, Hinduliak 5, Rehák 14, Rak 9, liberók Pati-Nagy és M. Habán (Forró 0, Sánta 0). Edző: R. Pělucha.

MVP: Miroslav Jakubov (Kassa)

Richard Vlkolinský, Kassa edzője: "Az első fontos lépést megtettük, máris a következőre koncentrálunk. Gratulálok a fiúknak, és köszönjük a nézőknek a hangulatot és a támogatást."

Robin Pělucha, Komárom edzője: "Elsősorban gratulálni szeretnék a hazaiaknak, szép, összeszedett teljesítményt nyújtottak. Sikerült ellenálnunk az első szett elején és egyes momentumaiban a harmadik játékrésznek. Nem működött sem a fogadójátékunk, sem pedig a szerváink. Azt gondoltuk más lesz, de az ellenfél ma tökéletesen játékot nyújtott főleg a fogadásoknál és a szerváknál. Szóval még egyszer gratulálok nekik és remélem meg tudjuk őket lepni majd otthon."