FRISS HÍREK
Két hónap után az első vereségünk!Az első négy között vagyunk!Zólyomból elhoztuk az összes pontot!3:0-ra nyertünk Nyitra ellen!Nagy győzelem Miaván!Forró Balázs: "Együtt erősebbek vagyunk!"Szenzációs fordítás után nyertünk Felsővízköz ellen!Véget ért számunkra a kupa!Trencsénben könnyű 3:0-os győzelem!A privigyei bajnok elesett Komáromban!Eperjes az összes pontot elmarta Komáromból! Egy pontot hoztunk Kassáról!3-0-ra nyertünk Zólyom ellen!Nyitrán nem jártunk sikerrel!Szoros kupameccs Nyitra ellen!Ötszettes dráma a TV közvetítésen!Egy pontot hoztunk Felsővízközből!Három szettben vertük meg Trencsént!Kevésen múlott Privigye ellenTúl a szlovák U20-as válogatotton!Nyári tábor 2019!Diák csapatunk bejutott a Felsővízközben rendezendő nyolc fős országos döntőbe!Támogasson Ön is minket a COOP Jednota segítségével!

Kadétainkkal a döntőben!

Miután a komáromi kadét csapat bejutott az országos bajnokság hat fős döntőjébe, csütörtökön Fábián Tamás, Kláris Roland és Ferencz Dávid kíséretében útnak indultak Poprádra, a rendezvény helyszínére. Este hét óra magasságában érkeztek meg, ahol egy kellemes vacsora után mindenki elfoglalta a szállást és izgatottan várta a mérkőzéseket.

Másnap reggel a csapat útja egyenesen a rendezvény helyszínére, a Poprád Arénába tartott, mely méreteiben jelentősen nagyobb a hazai közegnél. A program második meccsén játszottuk, ahol az ellenfelünk Ólubló volt. A torna legfontosabb összecsapásaként tekintettünk rá, ugyanis játéktudásban ők a hozzánk legközelebbi csapat, ám a csapat kevés közös edzése és Urbán Marci kései keretbe csatlakozása egyértelműen megmutatkozott. Nem volt meg a megfelelő felállás és az ideális taktika sem, így a hatalmas igyekezet és motiváltság ellenére is játékunkat tanácstalanság jellemezte, így egyértelmű vereséget szenvedtünk.

Ezt követően Nyitra csapatával találkoztunk, akik a torna papíron legesélyesebbjeiként érkeztek. Ennek megfelelően később a torna abszolút győzteseiként távoztak a heyszínről. A fiúk ennek ellenére lelkesen, pozítívan léptek pályára és minden játékrész közepéig egyenrangú ellenfelének bizonyult a bajnok csapatnak. Végül egy szettet sikerült elhoznia csapatunknak, így 3:1 arányban győzött megérdemelten az ellenfél.

Szombaton a program harmadik játéka volt a miénk. A csapat egy új taktikai felállásban kezdett Miava ellen, mely javarészt működni látszott, végig méltó ellenfélnek bizonyultunk egy teljes egészében szoros mérkőzésen, az egyik szettet sikerült megnyernünk. Az igazi különbség a játékosok edzettségében és magasságbeli különbségében mutatkozott meg.
A negyedik mérkőzésünket Felsővízköz ellen játszottuk szombat este hét körül, ekkorra már a játékosaink meglehetősen fáradtak voltak. Sem mentálisan, sem pedig fizikálisan nem tudtak felpörögni, így ebben a játékban volt egyértelműen az egész tornán a leggyengébb a teljesítményünk.

Vasárnap a program második mérkőzésén Poprád ellen léptünk pályára, akik végül a torna második helyezettjei lettek. A csapat teljesítménye felettébb kellemes meglepetés volt. Egy náluk erősebb ellenfél ellen abszolút motiváltan játszottak, az ellenféllel teljesen egyenrangú szintre emelkedve. A csapaton látszott a győzni akarás, lenyűgöző taktikai és technikai elemek tarkították játékukat, mellyel esélyeseivé váltak a győzelemre. A jövőbeli munkát nézve remek alapköve volt ez a mérkőzés a srácok fejlődésének.

A torna mind az edzők, mind a játékosok számára sok tanulságot hozott, rávilágított pozitívumokra és hiányosságokra egyaránt. A csapat kipróbálhatta magát egy olyan mezőnyben, amelyben a részvétel már önmagában dicsőség. A rendezvény célja az edzők számára az volt, hogy a gyerekek lássák mennyi energia és áldozatos munka kell a sikerek eléréséhez. Összességében pozitív élményekkel távoztunk a helyszínről, köszönjük a szervezőknek a hibátlan rendezést. A torna végén minden csapatban kiértékelték a legjobb játékost, aki nálunk Sánta Jani lett, gratulálunk.  Sok munka vár még ránk, ami az egyedüli záloga a további sikereinknek.