FRISS HÍREK
Play-off-ot 3.helyről kezdjük!Vasárnap a 3. helyért játszunk a play-off előtt!Szenzációs győzelem a bajnok, Privigye ellen!Két hónap után az első vereségünk!Az első négy között vagyunk!Zólyomból elhoztuk az összes pontot!3:0-ra nyertünk Nyitra ellen!Nagy győzelem Miaván!Forró Balázs: "Együtt erősebbek vagyunk!"Szenzációs fordítás után nyertünk Felsővízköz ellen!Véget ért számunkra a kupa!Trencsénben könnyű 3:0-os győzelem!A privigyei bajnok elesett Komáromban!Eperjes az összes pontot elmarta Komáromból! Egy pontot hoztunk Kassáról!3-0-ra nyertünk Zólyom ellen!Nyitrán nem jártunk sikerrel!Szoros kupameccs Nyitra ellen!Ötszettes dráma a TV közvetítésen!Egy pontot hoztunk Felsővízközből!Három szettben vertük meg Trencsént!Kevésen múlott Privigye ellenTúl a szlovák U20-as válogatotton!

Kassa megzavarta a nyolc mérkőzésen át tartó nyerőszériánkat!

A hétvégén megkezdődött a rájátszás az Edymax férfi extraligában, legnagyobb örömünkre Komárommal az első négy között. Több mint egy játszmán kerezstül jobbak voltunk az alapszakasz győztesénél, de végül meg kellett hajolnunk a kassaiak játéka előtt, akik megzavarták a híres nyolc mérkőzésen át tartó nyerőszériánkat.

EDYMAX FÉRFI EXTRALIGA - RÁJÁTSZÁS

Az első négy helyért játszó csoport - 1. forduló, SZOMBAT:

VK KDS ŠPORT KOŠICE - VK SPARTAK UJS KOMÁRNO 3:1 (-22, 19, 23, 12)
Bírók: P. Tiňo és Mil. Smolko, 260 néző.

Kassa: Ondruš 4, Kríž 5, Lamanec 27, M. Sopko ml. 22, Pizur 7, Kasperkevič 3, liberók Kurej és Marčok (Goč 7, Smolej 7). Edző: R. Vlkolinský.
Komárom: M. Kubš 11, Tarabus 10, Zaťko 4, Ogurčák 7, Kašper 5, J. Petráš 18, libero Turis (Forró 0, Rak 0, Sánta 0, Jalovecký 0). Edző: R. Pělucha.

MVP: Patrik Lamanec (Kassa)

Komárom jól kezdte a rájátszást. Az alapszakasz győztesei megnyerték a tizedik otthon játszott mérkőzésüket is, amikor 0:1-ről 3:1-re fordítottak a Komárom elleni párbajban. Szintén sikeres meccset tudhat maga mögött Patrik Lamanec, a decemberi hónap játékosa 27 pontot szerzett (2 ász, 1 blokk). Nyolc nyertes mérkőzés után  először vesztett Komárom, de a nyerőszériának köszönhetően az utolsó pillanatban sikerült a legjobb négy közé verekednie magát. Sérülése után az idényben először lépett pályára a kezdőcsapat tagjaként Matej Kubš, aki 11 pontot gyűjtött (1 ász, 2 blokk). Kassa 13 ászt adott - ifj. Martin Sopko és Samuel Gočnak köszönhetően. 

Richard Vlkolinský, Kassa edzője: "Gratulálok a srácoknak a győzelemhez. A második szettől sikerült koncentráltan játszanunk fantasztikus szurkolói támogatással kísérve, amit ezúton is köszönünk."


Robin Pělucha, Komárom edzője: "Gratulálok a hazaiaknak, szépen teljesítettek ma. Az első szettben egész jól játszottunk. A további szettekben sajnos elnyomtak minket a szerváikkal, javítottak a fogadáson és a védelmen, megérdemelten nyertek. Nekünk ez egy tanulság és figyelmeztetés, hogy előbb-utóbb minden sorozat véget ér."