FRISS HÍREK
V Nitre sme nepochodili!Szoros kupameccs Nyitra ellen!Ötszettes dráma a TV közvetítésen!Egy pontot hoztunk Felsővízközből!Három szettben vertük meg Trencsént!Kevésen múlott Privigye ellenTúl a szlovák U20-as válogatotton!Nyári tábor 2019!Diák csapatunk bejutott a Felsővízközben rendezendő nyolc fős országos döntőbe!Támogasson Ön is minket a COOP Jednota segítségével!A kiváló 6. helyen végeztünk!Még van esély az 5. helyre!Az 5. helyért játszunk!Önmagunkat is felülmúlva, SIKERÜLT!Szenzációs győzelem Miaván!Túlerőben voltak a kassaiak!Kassa kezdte jobban a kieséses szakaszt!Gyerünk, kezdődik a play-off!Szombaton kezdődik a play-off, Kassával találkozunk.3:0 - ás győzelem Zólyomban!Miava szettet sem nyert Komáromban!Kiharcoltuk a győzelmet Trencsén ellen!Komárom hatpontos hétvégéje!

Kevésen múlott a privigyei bajnokok ellen!

Bár Privigye 3:1-es győzelme elsőre simának tűnhet, az egyes szettek eredményeit nézve rájövünk, hogy ez nem teljesen igaz. Három szett rendkívül kiélezett volt, és ezeket a hazaiak csak a lehető legszorosabb küzdelem árán tudták hozni.

Edymax férfi extraliga - alapszakasz - 1. kör - szombat:


VK OSMOS PRIEVIDZA - VK Spartak UJS Komárno 3:1 (-20, 23, 23, 23)
Bírók: Čuntala és Malík, 600 néző.

Privigye: Sládeček 2, Pavelka 22, Prešinský 7, Rehák 13, Javorčík 14, Ludha 10, liberók Ľ. Nemec és Čavojský (F. Štepánek 0, Mačuha 7). Edző: R. Nemec.
Komárom: Ogurčák 15, Tarabus 9, J. Petráš 16, Rak 10, Kašper 4, Zaťko 2, liberók Turis és Pati-Nagy (Jalovecký 0, Százvai 0). Edző: R. Pělucha.

MVP: Milan Javorčík (Privigye)

A privigyei nézők nem voltak megelégedve a szerdai 3:1-es győzelemmel, noha ugyanez az eredmény szombaton nagy örömet okozott. A hazaiak nehézkesen kezdték a mérkőzést, a vendégek szilárdan kézben tartották az elsö szettet. Aztán a másodikban a kakasok 7:6-nál átvették a vezetést, és amikor az állás már 17:12 volt, úgy tűnt, zsebükben a győzelem. Na, lett is a szett végére nagy izgalom, melynek végén a privigyeiek kerültek ki szerencsésen. Az utolsó két szett kiegyensúlyozott küzdelmet mutatott, mindkettő a hazaiak sikerével zárult. A szezon elején a szurkolók két azonos súlycsoportú csapat jó és kiváltképp drámai röplabdáját láthatták.

Richard Nemec, a Privigye edzője: "Számítottam némi szenvedésre, de jó, hogy a srácok nem adták fel és folyamatosan próbálkoztak. A második szett után nem állt jól a szénánk, Igor Rehák nem tudott labdát fogni, nem működött a dolog. Sok munka van még előttünk, hosszú még az idény. Be kell melegednünk. Mi itt azon vagyunk, hogy leküzdjük a kihívásokat, és hogy mindig több és több örömet szerezzünk a privigyei szurkolóknak."

Robin Pělucha, a Komárom edzője: "A hazaiaknak gratulálok a győzelemhez. Kiegyensúlyozott mérkőzés volt, a végeken dőlt el. A bátraknak kedvezett a szerencse, de jó röplabdát láthattunk, ahhoz képest, hogy még csak a szezon elején járunk."