FRISS HÍREK
Két hónap után az első vereségünk!Az első négy között vagyunk!Zólyomból elhoztuk az összes pontot!3:0-ra nyertünk Nyitra ellen!Nagy győzelem Miaván!Forró Balázs: "Együtt erősebbek vagyunk!"Szenzációs fordítás után nyertünk Felsővízköz ellen!Véget ért számunkra a kupa!Trencsénben könnyű 3:0-os győzelem!A privigyei bajnok elesett Komáromban!Eperjes az összes pontot elmarta Komáromból! Egy pontot hoztunk Kassáról!3-0-ra nyertünk Zólyom ellen!Nyitrán nem jártunk sikerrel!Szoros kupameccs Nyitra ellen!Ötszettes dráma a TV közvetítésen!Egy pontot hoztunk Felsővízközből!Három szettben vertük meg Trencsént!Kevésen múlott Privigye ellenTúl a szlovák U20-as válogatotton!Nyári tábor 2019!Diák csapatunk bejutott a Felsővízközben rendezendő nyolc fős országos döntőbe!Támogasson Ön is minket a COOP Jednota segítségével!

Kiharcolva, a 6. helyen végeztünk!

A hazai 2:0-ás szettvezetés ellenére az 5. helyért folytatott párharcban nem sikerült egyenlítenünk Eperjes ellen. Ennek ellenére egy minőségi teljesítménynek lehettünk szemtanúi, amit a nézők is értékeltek, ahogy a végső 6. helyet is, ami az újonc számára kiváló!

Mérkőzés a végső 5. helyért (két győztes meccs) - második összecsapás:

VK SPARTAK UJS KOMÁRNO - VK MIRAD PU PREŠOV 2:3 (18, 21, -23, -16, -9) - széria végeredménye 0:2, Eperjes elfoglalta az 5. helyet

A mérkőzés 117 percig tartott, bírók:  Moravčík a Szász, 150 néző.

Komárom: R. Pělucha, Sládeček, Kubš, Hinduliak, Rehák, Rak, libero Slezák (Sánta, Forró). Edző: R. Pělucha. 
Eperjes: Červeň, Jurko, M. Sopko st., Mikovčík, Bogdanovič, Hudák, libero T. Lampart (Faron, Timko). Edző: E. Digaňa.

MVP: Michal Červeň (Eperjes)

Kezdetben nem tűnt úgy, hogy Komáromban öt szettes mérkőzésre számíthatunk. A hazaiak kellőképp nyomást gyakoroltak az ellenfélre, megérdemelten kerültek nagyobb előnyhöz, majd magabiztosan győztek az első szettben. A másodikban az eperjesi különítmény rákapcsolt, de a komáromiak még mindig aktívabbak voltak, akik vagy hibákra kényszerítették ellenfelüket, vagy kiválóan játszottak a hálónál és adogatásoknál. Ezért nem volt kérdés, hogy a hazaiak 2:0-ra nyerjenek. A harmadik szett már inkább mentális játék volt. Eperjes újra játékba szeretett volna szállni, Robina Pělucha tanítványai pedig győzni szerett volna. Drámai szintre fokozódott a szett vége, ahol a vendégeknek jutott több a szerencséből és szépítettek 2:1-re, ami szárnyakat adott nekik. Eperjes a negyedig szett közepétől vezetett és a végén egyenlített. Az utolsó, 5. szettben az állás 6:6, melyet Sopko adogatása 6:11-re módosítottak az ellenfél vezetésére. Eperjes előnyét megőrizte és az ezt megelőző eredmények alapján megszerezték a végső, 5. helyet az extraliga bajnokság tabelláján, az újon Komárom pedig bajnokságát a szintén szép 6. helyen fejezte be.

Robin Pělucha, Komárom edzője: "Gratulálok Eperjesnek a győzelemhez. A első két szettben relatív jól játszottunk, sikerültek az adogatásaink és a labdafogadásunk, valamint a támadásaink is, de a negyedik szettben kicsit lelassultunk, amit az ellenfél ki is használt és megérdemelten győzött a mi hozzájárulásunknak is köszönhetően."

Erik Digaňa, Eperjes edzője: "Örülök, hogy befejeztük és hogy a szlovák és az eperjesi röplabda egyik pillérével, Červeňaval a mérkőzést győzelemre vihettük. Örülök, mert Komárom egyáltalán nem adta magát könnyen, annak ellenére sem, hogy az 5. helyért játszott, de szerintem ez mindenki számára döntőként szerepelt, így hát gratulálok a fiúknak, hogy fordítottak. Ma a szerencsésebb csapat győzött."