FRISS HÍREK
Ötszettes dráma a TV közvetítésen!Egy pontot hoztunk Felsővízközből!Három szettben vertük meg Trencsént!Kevésen múlott Privigye ellenTúl a szlovák U20-as válogatotton!Nyári tábor 2019!Diák csapatunk bejutott a Felsővízközben rendezendő nyolc fős országos döntőbe!Támogasson Ön is minket a COOP Jednota segítségével!A kiváló 6. helyen végeztünk!Még van esély az 5. helyre!Az 5. helyért játszunk!Önmagunkat is felülmúlva, SIKERÜLT!Szenzációs győzelem Miaván!Túlerőben voltak a kassaiak!Kassa kezdte jobban a kieséses szakaszt!Gyerünk, kezdődik a play-off!Szombaton kezdődik a play-off, Kassával találkozunk.3:0 - ás győzelem Zólyomban!Miava szettet sem nyert Komáromban!Kiharcoltuk a győzelmet Trencsén ellen!Komárom hatpontos hétvégéje!Támogassa klubunkat adója 2 %-ával!Otthonunkban győzött Zólyom

Lennulláztuk Miavát!

A komáromi röplabdások revansot vettek az elszenvedett vereség miatt és három szett alatt legyőzte ellenfelét Miavát. Ezzel a győzelemmel megelőztük őket a tabellán!

Edymax férfi extraliga - alap szakasz - 16. kör - szombat:

VK SPARTAK KOMÁRNO - TJ SPARTAK MYJAVA 3:0 (23, 17, 19)
Mérkőzés 71 percig tartott, bírók: Královič a Sarka, 310 néző.

Komárom: Rak 12, Rehák 19, Hinduliak 6, Sládeček 1, Forro 3, Kubš 15, libero Haban (Santa 0). Edző: R. Pělucha.
Miava: Watzka 14, Polák 2, J. Petráš 9, Pokopec 4, Mich. Zeman 7, Valo 1, libero M. Vitko (Jalovecký 0, Viskup 0, Konc 1). Edző: M. Pipa.

MVP: Igor Rehák (Komárom)

Fürgén kezdett a komáromi különítmény, 5:1-es állásnál kért az ellenfél először időt. A miavaiak aztán mobilizálták magukat és egyenlítettek 9:9-re, majd később Komárom tett szert előnyre. Miava vezetett 17:15-re és 18:16-ra is, de jött a nagy komáromi fordulat: 20-16, a legfontosabb pillanatban. Az állás még 22:22 is volt, de a komáromiak jobban viselték a nyomást és el is hozták az első szettet.

A vendégek - tanulva az első szett hibáiból - 2:0-ás előnyre tettek szert, de Komárom időben tudott reagálni és 5:3-ra sikerült fordítani. A hazaiak a szett első felében tartották előnyüket, az ellenfélnek még egyenlíteni sem sikerült. Miava 15:13-ra szépített, majd Komárom elhúzott és kiharcolt egy biztonságot jelentő pontkülönbséget - 21:15, így már nem volt gond sikerrel zárni a második szettet is.

A harmadik szett elején nem mondhattuk, hogy az ellenfél letette volna fegyverét. Gyors előnyre tettek szert (0:3) egészen 8:10-ig. De a vendégek újra hibákat vétettek, amit Komárom ki is használt és sikerült 12:11-re fordítani. Miava nem adta fel, 16:15, majd 19:17, de a hazaiak növelték előnyüket 22:17-re és már csak a komáromi meccslabdára vártunk, ami nem sokkal ezt követően érkezett is és az elsőt ki is használva, győztünk.

Robin Pělucha, Komárom edzője: "Elsősorban nagyon örülök, hogy végre sikerült itthoni környezetben nyernünk. A mérkőzésen döntő jelentőségű volt, hogy sokkal kevesebb hibát vétettünk és a taktikát is tartani tudtuk nagyrészt az elképzeléseim szerint. Taktika szempontjából sikeres mérkőzés volt, nagyon örülünk ennek a győzelemnek és szeretném megköszönni nézőinknek is, akik végig buzdítottak minket. A publikum kiváló volt, mint mindig, de ma kiemelten sokat segítettek nekünk."

Martin Pipa, Miava edzője: "Részünkről nagyon sok szükségtelen hibát vétettünk. Ilyen teljesítménnyel természetesen nem lehet nyerni. Még mindig keresem a szavakat erre a teljesítményre, de az első szett döntő volt. Ott nyertünk 18:16-ra, aztán néhány dolog elromlott, amik a röplabdához egyáltalán nem tartoznak. Ahányszor a hálóban voltunk, úgy gondolom, egész szezonra kimerítettük, legalábbis remélem. Így pedig a győzelmet átadtuk az ellenfélnek és szeretnék elnézést kérni a nézőinktől, hiszem, hogy a legközelebbi mérkőzésen kiengesztelhetjük őket ezért a vereségért."