FRISS HÍREK
Két hónap után az első vereségünk!Az első négy között vagyunk!Zólyomból elhoztuk az összes pontot!3:0-ra nyertünk Nyitra ellen!Nagy győzelem Miaván!Forró Balázs: "Együtt erősebbek vagyunk!"Szenzációs fordítás után nyertünk Felsővízköz ellen!Véget ért számunkra a kupa!Trencsénben könnyű 3:0-os győzelem!A privigyei bajnok elesett Komáromban!Eperjes az összes pontot elmarta Komáromból! Egy pontot hoztunk Kassáról!3-0-ra nyertünk Zólyom ellen!Nyitrán nem jártunk sikerrel!Szoros kupameccs Nyitra ellen!Ötszettes dráma a TV közvetítésen!Egy pontot hoztunk Felsővízközből!Három szettben vertük meg Trencsént!Kevésen múlott Privigye ellenTúl a szlovák U20-as válogatotton!Nyári tábor 2019!Diák csapatunk bejutott a Felsővízközben rendezendő nyolc fős országos döntőbe!Támogasson Ön is minket a COOP Jednota segítségével!

Nem sikerült győznünk Eperjesen.

Komáromi röpiseink a végső 5. helyért Eperjes csapatával csaptak össze és játszották le első mérkőzésüket a férfi extraligában. A második meccs már hazai pályán játszódik majd szombaton!

5. helyezésért (két győztes mérkőzésre) - első mérkőzés - szombat:

VK MIRAD PU PREŠOV - VK SPARTAK UJS KOMÁRNO 3:1 (-26, 20, 22, 10)
Mérkőzés hossza: 102 perc, bírók: Andrejčák és Sluk, 139 néző.

Eperjes: Červeň 5, Jurko 4, M. Sopko st. 22, Mikovčík 11, Bogdanovič 15, Hudák 15, liberó T. Lampart (Pavlinský 0, Timko 0, Faron 2). Edző: E. Digaňa.
Komárom: Sládeček 0, Kubš 11, Hinduliak 6, Rehák 19, Rak 7, Pělucha 4, liberók Pati-Nagy és Slezák (Forró 0, Sánta 2). Edző: R. Pělucha.

MVP: Ivo Mikovčík (Eperjes)

A mérkőzést erősebben kezdték a hazaiak, határozottan vezettek 14:6-ra, de Kubš adogatásával megkezdődött a felzárkózás, majd jött az egyenlítés is. Az első szett a végén dőlt el, melyet 28:26-ra Komárom nyert. A második szettől kezdve a mérkőzés már kizárólag Eperjes kezében volt. Remek teljesítményt és védekezést bemutatva kiegyenlítették a szettállást 1:1-re. A harmadik szett sokáig ígéretesnek tűnt, 20:20-as állás után viszont a hazaiak - a vendégek technikai hibája után - határozottan zárták le a játékrészt. A negyedik játékrészben már nem jutottunk 10 pont fölé sem (25:10). Kiemelkedő teljesítményt nyújtott Eperjes csapatkapitánya, idősebb Martin Sopko, aki összesen 22 pontot szerzett. Komáromi mezben a legtöbb pontot Igor Rehák szerezte (19 pont). A hazaiak edzője ismét sok teret hagyott a fiatal tehetségeknek. A mérkőzés játékosa a blokk, Ivo Mikovčík lett. Eperjes ezzel vezet összetettben az 5. helyért zajló párharcban 1:0-ra. A visszavágó komáromban, szombat este 18:00-kor kerül megrendezésre.

Erik Digaňa, Eperjes edzője: "Mögöttünk van az utolsó kör első mérkőzése. Mindenekelőtt komoly összecsapást vártam, hiszen az 5. hely a tét, Komáromnak pedig többek közt válogatott játékosa, tapasztalt feladói, külföldön játszott játékosa, ügyes blokkjai és többszörös bajnokai vannak a csapatában. Maradjunk annyiban, hogy örülök, hogy győzni tudtunk az első szett ellenére is."

Robin Pělucha, Komárom edzője: "Sajnos veszítettünk. A hazaiak az elejétől kezdve nyomultak és jól játszottak. Mi egyszerűen nem tudtunk passzolni. Kicsit folyamatosan javulni tudtunk és harciassággal és egy kis szerencsével megnyertük az első szettet. Utána kezdődött az igazi küzdelem. Bánt az a negyedik szett, egyáltalán nem jött ki nekünk. Gratulálok a hazaiaknak és remélem otthon vissza tudjuk majd fizetni az adósságot."