FRISS HÍREK
Az Extraliga idő előtt véget ért!A negyeddöntő elhalasztva, határozatlan időre!Az elődöntőben vagyunk!1:0-ra vezetünk Eperjes ellen!Szombaton kezdődik a play-off!Play-off-ot 3.helyről kezdjük!Vasárnap a 3. helyért játszunk a play-off előtt!Szenzációs győzelem a bajnok, Privigye ellen!Két hónap után az első vereségünk!Az első négy között vagyunk!Zólyomból elhoztuk az összes pontot!3:0-ra nyertünk Nyitra ellen!Nagy győzelem Miaván!Forró Balázs: "Együtt erősebbek vagyunk!"Szenzációs fordítás után nyertünk Felsővízköz ellen!Véget ért számunkra a kupa!Trencsénben könnyű 3:0-os győzelem!A privigyei bajnok elesett Komáromban!Eperjes az összes pontot elmarta Komáromból! Egy pontot hoztunk Kassáról!3-0-ra nyertünk Zólyom ellen!Nyitrán nem jártunk sikerrel!Szoros kupameccs Nyitra ellen!

Nyitrán nem jártunk sikerrel!

Három napon belül már másodszor utaztunk Nyitrára, ezúttal egy extraligás mérkőzésre, ahol sajnos nem tudtuk tartani a lépést, így az első megnyert szett után a hazaiak észbekaptak és végül 3:1 arányban nyertek is.

Edymax férfi extraliga - alapszakasz - 6. forduló - szombat:

VKP BYSTRINA SPU NITRA - VK SPARTAK UJS KOMÁRNO 3:1 (-21, 21, 20, 21)

Bírók: Sarka és Svorenčík, 150 néző.

Nyitra:P. Porubský 1, Malina 11, Jendrejčák 11, Kostoláni 28, Galandák 1, Kyjanica 13, liberók Krajčo és Remenár (Marinič 9, Loži 0, Kilian 3, S. Porubský 0). A csapatot vezette: D. Mikušovič.

Komárom: Kašper 11, Zaťko 4, Ogurčák 21, Tarabus 11, J. Petráš 18, Slezák 6, libero Turis (Rak 0, Jalovecký 0, Forró 0). Edző: R. Pělucha.

MVP: Ľuboš Kostoláni (Nyitra)

Daniel Mikušovič, a nyitrai csapat segédedzője: "Nagyon gyengén kezdtünk. A taktika, amit az ellenféllel szemben választottunk egyáltalán nem működött, mert a komáromiak teljesen más játékot hoztak, mint a szerdai meccsre. Szóval kénytelenek voltunk változtatni a taktikánkon. Szerencsére a fiúk tudtak ehhez alkalmazkodni, és így jól jöttünk ki a helyzetből. Elkezdtünk kitűnően szerválni, védekezni, amikor az első szettben még leütésünk sem volt. Szóval nagyon elégedettek vagyunk, kiharcoltuk ezt a mérkőzést, szerintem rá is szolgáltunk a győzelemre. A győzni akarás és a harciasság döntött. Szinte minden téren javítottunk a játékunkon, főleg ami az adogatást és a fogadást illeti. Ezután már nagyon jól álltunk, nem engedtük az ellenfélt ellépni. Akár ha csak a komáromi csapat neveit nézzük, én azt hittem, hogy biztos győztesek lesznek. Képesek vagyunk arra, hogy a tabella első feléért játsszunk, ha nem az első négy helyért. Fiatal csapat vagyunk, de tele minőségi játékosokkal. Egy erős alappal rendelkezünk, fiatalokkal is, akik be tudnak ugorni. Akár Önök is láthatták, hogy a cserék nem mentek a játék minőségének rovására. Hiszem, hogy a fiúk az idény során majd még több tapasztalatot szereznek, és így érdekessé válhat a rájátszás."


Robin Pělucha, Komárom edzője: "Gratulálok a hazaiaknak. Az első szett kivételével a nyitraiaknál volt az irányítás, lelkesebben játszottak, mint mi és ez ki is fizetődött nekik. Mi egyszerűen olyan nyomás alá kerültünk, ahonnan senki nem tudott minket kihúzni.  Egyszerűen nem volt rajtunk segítség, a hazaiak rászolgáltak a győzelemre. A szerdai kupamérkőzés után végrehajtottunk néhány változtatást, de szenvedünk. Ez nem az ellenfélről szól, inkább rólunk. Megvannak a saját gondjaink. Hogy össze kell-e még szoknia a csapatnak? Nyilván igen, mert papírforma szerint többet kellett volna nyernünk, legalább egy párat a vesztett meccsek közül hoznunk kellett volna. Persze, hiányzik a csapatból a sérült Kubš, de ez nem lehet kifogás. Egyszerűen nélküle is teljesítenünk kell. Vannak hiányosságok bőven, dolgoznunk kell és kész."

A fotógalériát a következő linkre kattintva érhetik el: 

https://www.vkspartak.sk/sk/galeria/vkp-bystrina-spu-nitra-vk-spartak-ujs-komarno-1