FRISS HÍREK
Két hónap után az első vereségünk!Az első négy között vagyunk!Zólyomból elhoztuk az összes pontot!3:0-ra nyertünk Nyitra ellen!Nagy győzelem Miaván!Forró Balázs: "Együtt erősebbek vagyunk!"Szenzációs fordítás után nyertünk Felsővízköz ellen!Véget ért számunkra a kupa!Trencsénben könnyű 3:0-os győzelem!A privigyei bajnok elesett Komáromban!Eperjes az összes pontot elmarta Komáromból! Egy pontot hoztunk Kassáról!3-0-ra nyertünk Zólyom ellen!Nyitrán nem jártunk sikerrel!Szoros kupameccs Nyitra ellen!Ötszettes dráma a TV közvetítésen!Egy pontot hoztunk Felsővízközből!Három szettben vertük meg Trencsént!Kevésen múlott Privigye ellenTúl a szlovák U20-as válogatotton!Nyári tábor 2019!Diák csapatunk bejutott a Felsővízközben rendezendő nyolc fős országos döntőbe!Támogasson Ön is minket a COOP Jednota segítségével!

Önmagunkat is felülmúlva, SIKERÜLT!

Emlékezzünk csak férfi csapatunk tavalyi évadára. A fiúk/férfiak heroikus küzdelmeire, a nehéz pillanatokra és a mérkőzések izgalmaira. Mentek, csinálták, dolgoztak érte és meg is lett az eredménye. Kemény munkával sikerült elérniük, hogy a 2018/19-es évet már a legmagasabb szlovák bajnokságban, az Extraligában kezdjék meg. Sokuknak ez új tapasztalatnak bizonyult. Ezt megelőzően még nem szerepeltek az ország legjobbjai ellen, de kiálltak és azt mondták: „Csináljuk!”

A klub és csapatainak vezetése az éved megkezdése előtt mindig elgondolkodva, latba véve minden eshetőséget, kitűz egy célt az adott évre. A mérkőzések sorozatában minden esetben az lebeg játékosaink és edzőink szeme előtt, hogy ezt az eredményt elérjék, vagy lehetőség szerint megközelítsék. A szlovák bajnokság legmagasabb versenye erős ellenfeleket adott. A csapatok többségének gerincét országosan elismert játékosok alkotják. Ide csöppentünk mi, egy év kihagyás után. Célunk a 5-8 hely egyike volt, mely reális elképzelésnek számított. És most itt állhatunk, április 5-én es elmondhatjuk, hogy a célunkat sikerült teljesíteni, sőt talán túlszárnyalni is. Már biztos, hogy játékosaink, edzőink és a klub munkatársai mind-mind meghaladták képességeiket és elvárásaikat. A  jövő héten Eperjes ellen lépünk pályára, s két esetleg három mérkőzés dönt arról, hogy csapatunk az 5., vagy a 6. helyen végez-e idén. Ez, egy megszakított év után visszakerülő csapat esetében kimagasló teljesítmény. Reméljük, nézőink is elégedettek mérkőzéseink hangulatával és minőségével, hiszen mi minden, tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a játék szemet gyönyörködtető lehessen. Természetesen – mivel sportról van szó – adott esetben megeshet, hogy veszítünk, de csapatunk szívvel-lélekkel küzd, hogy tovább öregbítse Komárom az Egyetem és a helyi röplabdasport hírnevét.

A jövő héten a fiúk Eperjesre utaznak, hogy megkezdjék az évad utolsó párharcát. Utána következő héten pedig a bajnokság utolsó hazai extraligás mérkőzésére kerül sor. Kérjük szurkolóinkat, hogy amennyiben elfoglaltságaik engedik, vegyenek részt személyesen az évad (számunkra) legnagyobb rangadóján, hiszen tudjuk, sokszor pontokban mérhető szurkolóink biztatása. Jelentkezni munkatársainknál és a klub különböző elérhetőségein lehetséges. (https://www.vkspartak.sk/hu/kapcsolat). Amennyiben azonban erre nincs mód, online, lélekben támogassuk a fiúkat. Live Stream link később.

Köszönjük az eddigi támogatást.