FRISS HÍREK
Ötszettes dráma a TV közvetítésen!Egy pontot hoztunk Felsővízközből!Három szettben vertük meg Trencsént!Kevésen múlott Privigye ellenTúl a szlovák U20-as válogatotton!Nyári tábor 2019!Diák csapatunk bejutott a Felsővízközben rendezendő nyolc fős országos döntőbe!Támogasson Ön is minket a COOP Jednota segítségével!A kiváló 6. helyen végeztünk!Még van esély az 5. helyre!Az 5. helyért játszunk!Önmagunkat is felülmúlva, SIKERÜLT!Szenzációs győzelem Miaván!Túlerőben voltak a kassaiak!Kassa kezdte jobban a kieséses szakaszt!Gyerünk, kezdődik a play-off!Szombaton kezdődik a play-off, Kassával találkozunk.3:0 - ás győzelem Zólyomban!Miava szettet sem nyert Komáromban!Kiharcoltuk a győzelmet Trencsén ellen!Komárom hatpontos hétvégéje!Támogassa klubunkat adója 2 %-ával!Otthonunkban győzött Zólyom

Támogassa klubunkat adója 2 %-ával!

A Szpartak SJE egy több évtizedre visszanyúló tradícióval és tapasztalattal rendelkező röplabda klub. A klub szárnyai alatt több száz játékos került felfedezésre, nevelésre és többeknek a röplabda nem csak egy hobbi, de életstílus lett. A sport és az egészséges, aktív életmód azóta is meghatározó szegmense régi és jelenlegi játékosaink életének. A klub nem csak felismerte, de energiáinak nagy részével támogatja is a gyerekek nevelését. Klubunk lehetőséget biztosít, hogy a gyermekek már 6 éves kortól kipróbálhassák és aktív edzések formájában életükbe illeszthessék a röplabdát.

Természetesen tudjuk azt is, hogy a gyerekeknek nem csak edzésekre van szükségük (bár a játékosan megszervezett találkozók alatt is hangos nevetésektől és izgalomtól hangosak tornatermeink), de versenyhelyzetekre is szükségük van. Klubunk tagjai nem csak a Szlovák Bajnokság korosztályos mérkőzésein szerepelhetnek, de egy regionális bajnokságot is megálmodtunk nekik. A Mini Open for Kids (MOK) Bajnokság egy olyan, a klub által szervezett tornasorozat, ahol a legkisebbek mérhetik össze erejüket 11 komáromi- és környékbeli iskola csapatával. A gyerekek és felkészítő tanáraik aztán az évad végén egy nagy, egész napos döntő ütközetben dönthetik el, az adott évadban mely iskola csapata érdemelte ki az arany érmet és serleget.

A bajnokság igazi célja azonban nem a győzelem, hanem az, hogy így a gyerekek megtapasztalhatják, milyen örömforrás lehet a csapatjáték, a mozgás.

Köszönjük, hogy tavaly is megtiszteltek minket és felajánlották adójuk 2 %-át klubunk részére. Kérünk minden olyan komáromi és nem komáromi lakost, akinek munkásságunk elnyerte tetszését, támogasson minket idén is adója 2 %-ával, hogy tovább tudjunk fejlődni és még több apróságot indíthassunk el az egészséges életmód felé.