FRISS HÍREK
Két hónap után az első vereségünk!Az első négy között vagyunk!Zólyomból elhoztuk az összes pontot!3:0-ra nyertünk Nyitra ellen!Nagy győzelem Miaván!Forró Balázs: "Együtt erősebbek vagyunk!"Szenzációs fordítás után nyertünk Felsővízköz ellen!Véget ért számunkra a kupa!Trencsénben könnyű 3:0-os győzelem!A privigyei bajnok elesett Komáromban!Eperjes az összes pontot elmarta Komáromból! Egy pontot hoztunk Kassáról!3-0-ra nyertünk Zólyom ellen!Nyitrán nem jártunk sikerrel!Szoros kupameccs Nyitra ellen!Ötszettes dráma a TV közvetítésen!Egy pontot hoztunk Felsővízközből!Három szettben vertük meg Trencsént!Kevésen múlott Privigye ellenTúl a szlovák U20-as válogatotton!Nyári tábor 2019!Diák csapatunk bejutott a Felsővízközben rendezendő nyolc fős országos döntőbe!Támogasson Ön is minket a COOP Jednota segítségével!

Támogasson Ön is minket a COOP Jednota segítségével!

A COOP Jednota szimpatikusnak ítélte ifjúságpolitikánk, így mi is aközött a három szervezet között szerepelhetünk, akikre a vásárlók szavazhatnak május 1-től.

2019-ben a COOP Jednota üzletlánc pályázatot hirdet. Helyi szervezetek támogatását tűzte ki célul, mely során az adott intézmények sport, illetve kulturális tevékenységét kívánják elősegíteni, így fejlesztve az adott település közösségi életét, életminőségét. Nagy örömünkre szolgál, hogy a Spartak UJS Komárno röplabda klub is a kiválasztott intézmények közé került, így 2019. május 1-étől ránk is leadhatja szavazatát Komárom 3 COOP Jednota üzletében, melyek a következők: COOP Jednota Košická, COOP Jednota Vodná 36., COOP Jednota Örsújfalu.

A játék értelmében a vásárló 2019. május 1-je és május 31-e között minden elköltött 5 € után egy zsetont kap, mely a kihelyezett 3 henger közül az egyikbe dobható be attól függően, mely szervezetet kívánja támogatni. Kérem, válassza a Spartak UJS Komárno röplabda klubot, hogy segítsen még több lehetőséget adni a gyermekeknek az egészséges, aktív életmódjának kialakításához.