FRISS HÍREK
Ötszettes dráma a TV közvetítésen!Egy pontot hoztunk Felsővízközből!Három szettben vertük meg Trencsént!Kevésen múlott Privigye ellenTúl a szlovák U20-as válogatotton!Nyári tábor 2019!Diák csapatunk bejutott a Felsővízközben rendezendő nyolc fős országos döntőbe!Támogasson Ön is minket a COOP Jednota segítségével!A kiváló 6. helyen végeztünk!Még van esély az 5. helyre!Az 5. helyért játszunk!Önmagunkat is felülmúlva, SIKERÜLT!Szenzációs győzelem Miaván!Túlerőben voltak a kassaiak!Kassa kezdte jobban a kieséses szakaszt!Gyerünk, kezdődik a play-off!Szombaton kezdődik a play-off, Kassával találkozunk.3:0 - ás győzelem Zólyomban!Miava szettet sem nyert Komáromban!Kiharcoltuk a győzelmet Trencsén ellen!Komárom hatpontos hétvégéje!Támogassa klubunkat adója 2 %-ával!Otthonunkban győzött Zólyom

Támogasson Ön is minket a COOP Jednota segítségével!

A COOP Jednota szimpatikusnak ítélte ifjúságpolitikánk, így mi is aközött a három szervezet között szerepelhetünk, akikre a vásárlók szavazhatnak május 1-től.

2019-ben a COOP Jednota üzletlánc pályázatot hirdet. Helyi szervezetek támogatását tűzte ki célul, mely során az adott intézmények sport, illetve kulturális tevékenységét kívánják elősegíteni, így fejlesztve az adott település közösségi életét, életminőségét. Nagy örömünkre szolgál, hogy a Spartak UJS Komárno röplabda klub is a kiválasztott intézmények közé került, így 2019. május 1-étől ránk is leadhatja szavazatát Komárom 3 COOP Jednota üzletében, melyek a következők: COOP Jednota Košická, COOP Jednota Vodná 36., COOP Jednota Örsújfalu.

A játék értelmében a vásárló 2019. május 1-je és május 31-e között minden elköltött 5 € után egy zsetont kap, mely a kihelyezett 3 henger közül az egyikbe dobható be attól függően, mely szervezetet kívánja támogatni. Kérem, válassza a Spartak UJS Komárno röplabda klubot, hogy segítsen még több lehetőséget adni a gyermekeknek az egészséges, aktív életmódjának kialakításához.