FRISS HÍREK
Az Extraliga idő előtt véget ért!A negyeddöntő elhalasztva, határozatlan időre!Az elődöntőben vagyunk!1:0-ra vezetünk Eperjes ellen!Szombaton kezdődik a play-off!Play-off-ot 3.helyről kezdjük!Vasárnap a 3. helyért játszunk a play-off előtt!Szenzációs győzelem a bajnok, Privigye ellen!Két hónap után az első vereségünk!Az első négy között vagyunk!Zólyomból elhoztuk az összes pontot!3:0-ra nyertünk Nyitra ellen!Nagy győzelem Miaván!Forró Balázs: "Együtt erősebbek vagyunk!"Szenzációs fordítás után nyertünk Felsővízköz ellen!Véget ért számunkra a kupa!Trencsénben könnyű 3:0-os győzelem!A privigyei bajnok elesett Komáromban!Eperjes az összes pontot elmarta Komáromból! Egy pontot hoztunk Kassáról!3-0-ra nyertünk Zólyom ellen!Nyitrán nem jártunk sikerrel!Szoros kupameccs Nyitra ellen!

Vasárnap a 3. helyért játszunk a play-off előtt!

A röplabda játékosok kiváló teljesítménye után vasárnap Svidník ellen lépünk pályára a verseny második szakaszában.

A VK Spartak UJS Komárom röplabdacsapat játékosai különösen jól teljesítenek az extraliga második felében. Ezzel nemcsak az alapszakasz első négyesébe kerültek be, hanem a kiegyensúlyozott teljesítménynek köszönhetően az első négy helyezésért vívott harcban, az utolsó fordulóban nyertes mérkőzés esetén a harmadik helyre kerülhetnek rájátszás után! A harmadik helyért a riválisunkkal, a TJ Slávia Svidník csapatával játszunk. Ellenfelünk a 3. helyen van, a mi csapatunk a 4. helyen áll, de ha Komárom csapata megnyeri a mérkőzést, akkor a harmadik helyről lépünk a play-off-ba.

Hozzá kell tenni azt is, hogy bár több pontunk van, azonban a táblázatban a győzelmek számát, majd a pontok számát veszik figyelembe. És bár több pontot szerezhetünk, mint a második Privigye csapata, elmaradunk a győzelmek számától, így a harmadik helyért küzdhetünk.

Biztosan állíthajuk, hogy az Edymax Extraliga 3. helyért folytatott küzdelem nagyon izgalmas lesz mind a játékosok, mind a nézők számára, amit nem szabad kihagyni!

A 3. helyért vívott mérkőzést a TJ Slávia Svidník ellen a komáromi sportcsarnokban játszuk vasárnap délután 5 órától, jöjjön egy kicsit korábban, hogy kedvenc helyéről szurkolhasson csapatunknak. :-)

Várjunk önt a hazai mérkőzésünkre és bízunk benne, hogy meccs után, megünnepelhetjük a diadalt és a verseny második részének sikeres befejezését. A rájátszást - más néven play off – pedig újult erővel kezdjük meg!

Komárom, mindent bele!

Fotó: TASR