FRISS HÍREK
Forró Balázs: "Együtt erősebbek vagyunk!"Véget ért számunkra a kupa!Trencsénben könnyű 3:0-os győzelem!A privigyei bajnok elesett Komáromban!Eperjes az összes pontot elmarta Komáromból! Egy pontot hoztunk Kassáról!3-0-ra nyertünk Zólyom ellen!Nyitrán nem jártunk sikerrel!Szoros kupameccs Nyitra ellen!Ötszettes dráma a TV közvetítésen!Egy pontot hoztunk Felsővízközből!Három szettben vertük meg Trencsént!Kevésen múlott Privigye ellenTúl a szlovák U20-as válogatotton!Nyári tábor 2019!Diák csapatunk bejutott a Felsővízközben rendezendő nyolc fős országos döntőbe!Támogasson Ön is minket a COOP Jednota segítségével!A kiváló 6. helyen végeztünk!Még van esély az 5. helyre!Az 5. helyért játszunk!Önmagunkat is felülmúlva, SIKERÜLT!Szenzációs győzelem Miaván!Túlerőben voltak a kassaiak!

Zólyomban szettet sem veszítettünk!

A zólyomiaknak visszaszolgáltattuk, amit a múltkor kölcsön kaptunk. A rosszul sikerült hazai meccs után kamatostul adtuk vissza Zólyomnak amit akkor kaptunk, és a híres Pusztavár városából olyan győzelemmel tértünk vissza, ahol szettet sem vesztettünk.

Edymax férfi extraliga - rájátszás - 5. forduló - szombat:

CSOPORT AZ 5. - 10. HELYEZÉSÉRT

MVK ZVOLEN - VK SPARTAK UJS KOMÁRNO 0:3 (-17, -13, -18)
A mérkőzés hossza: 67 perc, bírók: Malík és Mil. Smolko, 80 néző.

Zólyóm: Orolín 2, Podstupka 2, Kučera 9, Šimko 8, Kliment 4, Kamenský 4, liberó Hraňo (Vrtielka 0, Vaško 1, Sekereš 0). Edző: M. Vaško.
Komárom: Pělucha 5, Sládeček 4, Kubš 9, Hinduliak 9, Rehák 10, Rak 7, liberók Habán a Pati-Nagy (Nagy 0, Forró 3, Slezák 0). Edző: R. Pělucha.

MVP: Matej Kubš (Komárno)

 

A mérkőzés kezdete nézői szemmel egészen unalmasnak mondhatóan indult. A túlzottan óvatos játék egyik csapatnak sem kedvezett igazán, így pontatlanságok keletkeztek mindkét oldalon. A hazaiak tartották a lépést velünk egészen 13:13 - mas állásig, majd miután felráztuk magunkat, a remek teljesítményt nyújtó edzőnk, Robin Pělucha vezényletével és megannyi zólyomi technikai és egyéb hiba után komoly vezetésre tettünk szert. Rak ásza és Hinduliak leütései után Rehák érvényesíteni tudta a második szettlabdánkat, így elhoztuk az első szettet. 0:1.

A második játékrészt a zólyomiak laposan kezdték, míg a vendégek remekül adogattak és blokkoltak, kialakítva egy majd 10 pontos előnyt, amit sikerült is végig megtartani. A hazaiak próbálták megtörni a támadásainkat, de Kubš és Forró megállíthatatlan volt a hálónál, az ellenfélnek mindössze 13 pontot engedtek szerezni játékosaink az egész játékrész alatt. 0:2.

A harmadik szett a hibák szettje volt zólyomi részről, amivel nagyban megkönnyítették, hogy vezetésünket 9 pontosra növeljük. A hazaiak csökkenteni tudták hátrányukat Kučera és Šimko leütéseivel és blokkjaival. Ezt követően ugyanezen játékosok adógató hibáit láthattuk, amit követően az MVK Zvolen csapata bár hárítani tudott két meccslabdát, Šimko adogatása a hálóban landolt, így csapatunk megnyerte a harmadik szettet és egyben a mérkőzést is. 0:3.


Martin Vaško, Zólyom edzője: "A vendégek ma konkrétan semmi teret sem engedtek nekünk. Minden téren elképesztő teljesítményt nyújtottak. Mi gyakorlatilag széthullottunk ma mint egy kártyavár." 

Robin Pělucha, Komárom edzője: "Ma a részünkről minden rendben volt, koncentrált, uralt játék mint ahogy arról az eredmény is árulkodik. A zólyomiak gyengébben játszottak valamivel mint mikor nálunk voltak, ezt ki tudtuk használni. Örülök, hogy a play off előtti időszakban a játékunk színvonala folyamatosan emelkedik, remélem ez így marad a hátralévő mérkőzéseken is."