FRISS HÍREK
Play-off-ot 3.helyről kezdjük!Vasárnap a 3. helyért játszunk a play-off előtt!Szenzációs győzelem a bajnok, Privigye ellen!Két hónap után az első vereségünk!Az első négy között vagyunk!Zólyomból elhoztuk az összes pontot!3:0-ra nyertünk Nyitra ellen!Nagy győzelem Miaván!Forró Balázs: "Együtt erősebbek vagyunk!"Szenzációs fordítás után nyertünk Felsővízköz ellen!Véget ért számunkra a kupa!Trencsénben könnyű 3:0-os győzelem!A privigyei bajnok elesett Komáromban!Eperjes az összes pontot elmarta Komáromból! Egy pontot hoztunk Kassáról!3-0-ra nyertünk Zólyom ellen!Nyitrán nem jártunk sikerrel!Szoros kupameccs Nyitra ellen!Ötszettes dráma a TV közvetítésen!Egy pontot hoztunk Felsővízközből!Három szettben vertük meg Trencsént!Kevésen múlott Privigye ellenTúl a szlovák U20-as válogatotton!

Zólyomból ehoztuk az összes pontot!

Az utolsó karácsony előtti meccsen a hazai Zólyom és Komárom csapata mérkőztek meg. Komáromi fiaink hozták a papírformát, így az ünnepeket a mesés 5. helyen élvezhetjük.

Edy max férfi extraliga - 16. forduló - SZOMBAT:

MVK ZVOLEN - VK SPARTAK UJS KOMÁRNO 1:3 (22, -20, -17, -22)
Bírók: Mokrý és Vaško, 200 néző.

Zólyom: Vrtielka 15, Borski 11, Kenny 3, Kučera 13, Michalec 6, Kamenský 9, libero Bambura (Orolín 0). Edző: M. Vaško.
Komárom: Rak 7, Tarabus 10, Zaťko 0, Ogurčák 21, Forró 4, J. Petráš 23, libero Turis (Jalovecký 5). Edző: R: Pělucha.

Szombat után már kilenc győzelmet tudhat magáénak a komáromi csapat, aki az utolsó helyen álló Zólyom ellen 3:1 arányban nyert, ezzel zsinórban a hatodik győzelmét szerezte meg. A közép-szlovákiai csapat jól kezdett, és ez első szettet meg is nyerték 25:22-re. A vendégcsapat ezután belehúzott, és bár a zólyomiak kapaszkodtak, a három pontot Komárom hozta el.  František Ogurčák, a komáromi csapat gyakorlott leütője és 21 pont (2 ász és 2 blokk) szerzője lett a mérkőzés játékosa (MVP), és nála kettővel több pontot szerzett Jakub Petráš. A hazaiaknál 15 pontot zsebelt be Miroslav Vrtielka. 

MVP: František Ogurčák (Komárom)

Martin Vaško, Zólyom edzője: "Minden vesztes szettben volt egy gyenge szakasz, ami minimum a szett végének elvesztésébe került. Annak ellenére, hogy ilyen helyzetben vagyunk, ma szép teljesítményt hoztunk. Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok."

Robin Pělucha, Komárom edzője: "Elsősorban örülök, hogy nyertünk. A hazaiak nagyon szépen játszottak, és legalább a mérkőzés felében kiegyenlített volt a küzdelem. Gratulálok nekik a szép játékhoz, nyertünk, de szoros volt."